Malu Wilz Nagellak

Met een uitgebreid assortiment aan prachtige kleuren en hoogwaardige formules, brengt Malu Wilz nagellak je nagelstijl naar nieuwe hoogten. Deze nagellakken zijn ontworpen om niet alleen een vleugje kleur toe te voegen, maar ook om je nagels te versterken en te beschermen.

Fast Dry Drops
€12,75
Gel Studio Top Coat
€11,50

Malu Wilz nagellak is een icoon in de wereld van nagelverzorging en -styling. Elke fles bevat een zorgvuldig samengestelde formule die zorgt voor een soepele applicatie en een langdurige, glanzende afwerking. De kleuren variëren van subtiele nude tinten tot gedurfde statementkleuren, waardoor er voor elke stemming en gelegenheid een perfecte match is.

 

Voordelen van Malu Wilz nagellak

Langdurige kleur

De hoogwaardige formule zorgt voor een langdurige kleur die niet vervaagt of afbladdert.

Versterkt en beschermt

Malu Wilz nagellakken zijn verrijkt met verzorgende ingrediënten die helpen bij het versterken en beschermen van je nagels.

Prachtige glans

Geniet van een schitterende, glanzende afwerking die je nagels doet stralen.

Brede kleurselectie

Van klassieke roodtinten tot trendy pastelkleuren, het assortiment van Malu Wilz biedt een breed scala aan kleuren om uit te kiezen, voor elke gelegenheid en elke stemming.

 

Onze bestsellers

Malu Wilz Fast Dry Drops

De druppels verkorten de droogtijd van de nagellak en beschermt de nagellak tegen krassen en merken. Het is snel en eenvoudig te gebruiken. De fast dry drops bevat een verzorgende olie gemaakt van quinoa zaden.

Malu Wilz Gel Studio Top Coat

Deze topcoat zorgt voor een langere houdbaarheid en een intensief glanzende finish. Creëer een gel look effect zonder de toepassing van een lamp.

 

Malu Wilz Nagellak kopen?

Malu Wilz Nagellak is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.