Malu Wilz Nagellak

Fast Dry Drops
€12,75
Gel Studio Top Coat
€11,50

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz Lichaamsverzorging

Malu Wilz Lichaamsverzorging biedt verschillende producten om je lichaam de nodige voeding, verzorging en bescherming te geven. De actieve ingrediënten die in de producten worden gebruikt, harmoniëren perfect met elkaar om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Naast verschillende body creams en lotions is er ook Malu Wilz Nagellak en Malu Wilz Handverzorging.

Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende soorten Malu Wilz Nagellak.

Malu Wilz Nagellak Nr. 582 Shine Bright Like a Diamond: Snel drogend en extreem lang houdbaar. Het is flexibel en heeft een intensieve dekkracht. Het nieuwe penseel heeft een afgeronde vorm, wat zich ideaal aan het ronde nagelbed aanpast. Tegelijkertijd waaiert het penseel bij het aanbrengen van de lak uit, zodat in een paar streken de lak perfect aangebracht wordt.

Malu Wilz Gel Studio Top Coat: Creëer een gel look effect zonder de toepassing van een lamp. Alle kleurlakken van Malu Wilz zijn 100% afgestemd op deze Gel Studio Top Coat en kunnen hiermee afgelakt worden voor een optimaal resultaat. De top coat is geschikt voor alle nagels. Het product is formaldehyde vrij.

Malu Wilz Fast Dry Drops: Deze druppels verkorten de droogtijd van de nagellak en beschermt de nagellak tegen krassen en beschadigingen. Het is snel en eenvoudig te gebruiken. De Fast Dry Drops bevat een verzorgende olie gemaakt van quinoa zaden.