Malu Wilz Handverzorging

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz Lichaamsverzorging

Malu Wilz Lichaamsverzorging biedt verschillende producten om je lichaam de nodige voeding, verzorging en bescherming te geven. De actieve ingrediënten die in de producten worden gebruikt, harmoniëren perfect met elkaar om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Naast verschillende body creams en lotions is er ook Malu Wilz Nagellak en Malu Wilz Handverzorging.

Handverzorging van Malu Wilz voor de verzorging van jouw huid gedurende de dag.
Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende soorten Malu Wilz Handverzorging.

Malu Wilz Green Tea Hand Balm: Een vochtvasthoudende handverzorging. Macadamia notenolie verzorgt de huid intensief en de frisse geur van groene thee verwent de zintuigen

Malu Wilz Luxury Moments Hand Cream: De luxe handcrème is verrijkt met hyaluronzuur en kokosolie om de handen een zijdezacht gevoel te geven, de huid te voeden en de vochtreserves te vullen, voor blijvend aantrekkelijke, zachte en soepele handen.

Malu Wilz Sensual Hand Balm: Een vochtvasthoudende handverzorging, die snel intrekt. Deze handbalm is op basis van kokosnoot en olijfolie en is heerlijk geurend.
 
 

Malu Wilz Specialist

Gezichtsverzorging van Malu Wilz op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Malu Wilz zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Malu Wilz Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Malu Wilz snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan krijg je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Malu Wilz specialist online.