Malu Wilz Oogverzorging

Caviar Gold Eye Cream
€44,00
De-Stress Eye Cream
€29,95
Hydro Boost Eye Pads
€4,90

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz huidverzorgingsroutine

Malu Wilz biedt huidverzorging passend bij verschillende huidtypes en huidcondities. Een goede dagverzorging bestaat uit Malu Wilz Cleansing dit is de eerste stap in de dagelijkse verzorging. Het reinigt de huid van onzuiverheden en zorgt ervoor dat de aanvullende dag- en nachtverzorging beter door de huid wordt opgenomen. Na de cleansing is het aan te raden een Malu Wilz Lotion te gebruiken, een lotion verwijderd de laatste onzuiverheden en geeft een gehydrateerd gevoel aan de huid.

Na de reiniging brengt je een Malu Wilz Serum en een Malu Wilz Oogverzorging en lipverzorging aan en daarbij aansluitend de gewenste Malu Wilz Dagcreme of nachtverzorging.

Een serum is een fluïde met een hoog percentage werkstoffen. Deze werkstoffen stimuleren de huid tot huidverbetering in de vorm van kalmeren, elasticiteit verbeteren, pigmentatie verminderen en anti-aging.
Vervolgens wordt er verzorging rondom de ogen en de lipcontour aangebracht, omdat deze huid 8 keer dunner is dan de rest van het gezicht. Deze gebieden vragen om specifieke verzorging in de vorm van een oogcrème of -complex. Na deze stappen kan een dagcrème worden aangebracht, passend bij jouw huidtype. Deze voorziet de huid van een vochtlaag die de huid beschermt tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Bevat de dagcrème geen SPF (zonnefactor)? Draag dan bij zonnig weer overdag een zonnecrème in plaats van de dagcrème om de huid te beschermen tegen zonschade. 

Malu Wilz 24hr verzorging die zowel voor de dag als voor de nacht gebruikt kunnen worden. Het zijn wat vollere cremes dan de dagcremes waardoor ze voor de gehele dag en nacht voldoende voeding en verzorging geven.

Voor de intensieve wekelijkse reiniging en verzorging heeft Malu Wilz verschillende Malu Wilz Peeling producten, Malu Wilz Ampullen en Malu Wilz Masker. Een peeling verwijderd op milde wijze de dode huidcellen, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. Een peeling, kan net als een masker, wekelijks gebruikt worden.
Ampullen geven de huid een boost en zijn er in verschillende varianten. Malu Wilz heeft verschillende samenstellingen aan ampullen zodat er voor ieder zijn huidbehoefte een geschikte routine is. Ampullen kunnen in kuurverband gebruikt worden maar ook als wekelijkse oppepper.
Een masker kan net als de peeling wekelijks gebruikt worden, er zijn verschillende maskers, zoals voedende, reinigende en verkoelende maskers.

 

Malu Wilz Oogverzorging

Welke Malu Wilz Oogverzorging past bij jou, onderstaand vindt je een selectie van de oogverzorgingsproducten.

Malu Wilz Eye Control Cream: Een soepele oogcrème voor de perfecte verzorging voor het veeleisende ooggebied. Waardevolle oliën geven een fluweelachtig gevoel aan de huid en houdt de huid soepel. Het vochtgehalte van de huid wordt verhoogd, terwijl het gepatenteerde actieve ingrediënt pentavitin beschermt tegen vochtverlies. Ideaal voor de gestresste huid, droge verwarmingslucht en kou. 

Malu Wilz Caviar Moisturizing Eye Cream: Een snel intrekkende oogverzorging met liftend effect. De Eye Cream is geschikt voor alle huidtypen en maakt met haar unieke eigenschappen de oogpartij gladder. Waardevolle aminozuren en peptides verhogen de collageensynthese en geven de vermoeide oogpartij nieuwe energie.

Malu Wilz Lift & Contour Eye Complex: Deze creme heeft een soft-touch button waarmee de geconcentreerde verzorging gemakkelijk verdeeld kan worden over de oogzone. De oogverzorging bevat hoogwaardige anti-aging ingrediënten die de huid onder de ogen gladder maakt.

Malu Wilz Caviar Gold Eye Cream: Versterkt de gevoelige huid rondom de ogen en vermindert zichtbaar tekenen van huidveroudering. Deze Oogcrème voedt de huid voor een frisse, jonge uitstraling met minder kraaienpootjes en expressie rimpels.