Malu Wilz Zonverzorging Gezicht

Aloe Vera Gel & Mask
€19,00
Sun Drops SPF 50
€39,00
Sun Protect  Face SPF 30
€19,50
Sun Protect Face SPF 50
€24,50
-30%
Sun Protect Face SPF 50
€19,80
€13,86

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz Zonverzorging Gezicht

Malu Wilz Zonverzorging Gezicht beschermt je huid tegen schadelijke UV straling. Zonbescherming is heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Straling van de zon beschadigt je huid waardoor je huid sneller veroudert en de kans op het krijgen van huidkanker vergroot. Om jezelf goed te beschermen tegen deze straling gebruik je tijdens blootstelling aan de zon een zonnebrandcrème of dagcrème met SPF en na afloop van deze blootstelling een aftersun. Des te hoger de SPF, des te langer je beschermt bent tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Wel is het belangrijk om je SPF regelmatig bij te smeren en na blootstelling aan de zon de huid te verzorgen met een Aftersun product. 
Naast de Zonverzorging voor het gezicht is er ook Malu Wilz Zonverzorging Lichaam, dit is speciale verzorging die je lichaam de nodige bescherming geeft tegen schadelijk UVA en UVB stralen.

Malu Wilz heeft verschillende producten Zonverzorging voor het gezicht, onderstaand vindt je een selectie van de verschillende producten.

Zonbescherming is heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Straling van de zon beschadigt je huid waardoor je huid sneller veroudert en de kans op het krijgen van huidkanker vergroot. Om jezelf goed te beschermen tegen deze straling gebruik je tijdens blootstelling aan de zon een zonnebrandcrème of dagcrème met SPF en na afloop van deze blootstelling een aftersun.

Malu Wilz Aloe Vera Gel & Mask: Malu Wilz Aloe Vera Gel & Mask is een multifunctionele gel die de huid hydrateert, verkoelt en kalmeert de gestreste en geïrriteerde huid. Deze Gel is vooral geschikt om te gebruiken na het zonnebaden. De textuur heeft een revitaliserende werking.

Malu Wilz High Protection Sun Powder Foundation SPF50 | Nr. 30: Een matterende poeder in combinatie met een hoge beschermingsfactor SPF50 ineen, biedt de huid bescherming tegen UVA-en UVB straling. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen huidveroudering en celbeschadiging. De poeder kan aangebracht worden met een vochtig sponsje om zo de dekking te verhogen. Door Hightech Formule, wordt het overvloedige talg geabsorbeerd en zorgt het voor een matte teint.

Malu Wilz Sun Protect Face SPF 30: Deze beschermende lotion voor het gezicht met een zomerse geur is luchtig en wordt snel door de huid opgenomen. Met beschermingsfactor 30 is het een bescherming tegen UVA en UVB stralen. De Hyaluronzuur in het product voorziet de huid van vocht en vitamine E beschermt tegen de vorming van vrije radicalen. 

Malu Wilz After Sun Repair Mask: Een verkoelend masker voor een door de zon beschadigde huid. Dit verkoelend en kalmerend gezichtsmasker verwent de gevoelige huid na het zonnen met een boost van vocht en stimuleert het herstellend vermogen van de huid.