Malu Wilz Zonverzorging Lichaam

Aftersun Body Lotion
€24,50

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz Zonverzorging Lichaam

Malu Wilz Zonverzorging Lichaam beschermt je huid tegen schadelijke UV straling. Zonbescherming is heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Straling van de zon beschadigt je huid waardoor je huid sneller veroudert en de kans op het krijgen van huidkanker vergroot. Om jezelf goed te beschermen tegen deze straling gebruik je tijdens blootstelling aan de zon een zonnebrandcrème en na afloop van deze blootstelling een aftersun. Des te hoger de SPF, des te langer je beschermt bent tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Wel is het belangrijk om je SPF regelmatig bij te smeren en na blootstelling aan de zon de huid te verzorgen met een Aftersun product. 
Naast de Zonverzorging voor je lichaam biedt Malu Wilz ook Malu Wilz Zonverzorging Gezicht, deze creme's zijn luchtiger waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor het gezicht.

Onderstaand vindt je de Malu Wilz Zonverzorging voor je lichaam.
 
Malu Wilz After Sun Repair Mask: Een verkoelend masker voor een door de zon beschadigde huid. Dit verkoelend en kalmerend gezichtsmasker verwent de gevoelige huid na het zonnen met een boost van vocht en stimuleert het herstellend vermogen van de huid.

Malu Wilz Self Tanning Lotion Face & Body: Een milde zelfbruinende lotion voor een natuurlijke, door de zon gekuste huid. Voor het lichaam en gezicht. De vochtvasthoudende lotion laat zich gemakkelijk verdelen, trekt snel in en tovert na 4-8 uur een mooie gelijkmatige teint te voorschijn.
 
Malu Wilz Sun Protect Body SPF30: Een bijzonder snel intrekkende lotion voor het lichaam met vochtvasthoudend Hyaluronzuur. Deze beschermende lotion voor het lichaam met een zomerse geur is luchtig en wordt snel door de huid opgenomen. Met beschermingsfactor 30 is het een bescherming tegen UVA en UVB stralen. De Hyaluronzuur in het product voorziet de huid van vocht en vitamine E beschermt tegen de vorming van vrije radicalen.