Malu Wilz Contouren

Contouring Powder - Nr 10
€10,50
Contouring Powder - Nr 15
€10,50

Malu Wilz biedt professionele producten van hoge kwaliteit. Malu Wilz Make-up is een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om uw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. 

Malu Wilz Make-up heeft verschillende producten om jouw teint en huid te verfraaien, een aantal populaire make-up producten zijn de Malu Wilz Foundation, de Malu Wilz Oogschaduw, de Malu Wilz Mascara, de Malu Wilz Lipstick en het Malu Wilz Oogpotlood.

Van de Malu Wilz Foundation zijn er verschillende varianten, zo zijn er de camouflage creams, maar er zijn ook vloeibare foundations. De vloeibare foundations hebben een verscheidenheid in dekking, zo is er de Malu Wilz High Cover Foundation, de naam zegt het al, een sterk dekkende foundation. Daarnaast is er ook de Malu Wilz Natural Finish Fluid Foundation, dit is een foundation met een natuurlijke finish en een natuurlijk dekking.

Malu Wilz Oogschaduw is er natuurlijk in veel verschillende kleurtjes, er zijn losse oogschaduw blokjes verkrijgbaar, waarmee je naar wens je eigen make-up box kunt samenstellen.
Er zijn boxes voor 2 blokjes, Malu WIlz Beauty Box Duo, voor 3 blokjes de Malu Wilz Beauty Box Trio en een Malu Wilz Beauty Box Maxi, hier passen 5 kleuren oogschaduw en een blusher in.

Ook van de Malu Wilz Mascara zijn er verschillende varianten, zo zijn er onder andere de Malu Wilz 24hr Everlasting Mascara en de Malu Wilz Volume Deluxe Mascara. De 24hr mascara is een lang houdbare mascara die de wimpers perfect van elkaar zal scheiden en een intense kleur geeft. De Deluxe mascara geeft maximaal volume aan de wimpers en zal deze optisch verlengen.

Malu Wilz Lipstick is bedoeld om de lippen een kleur te geven, maar daarnaast verzorgen de lipsticks de lippen ook. De lipsticks geven een intensieve kleur en een zijdezachte glans en er zijn veel kleuren verkrijgbaar, zodat er voor iedereen een mooie kleur te vinden is.

Een Malu Wilz Oogpotlood gebruik je om je oogcontour meer definitie en uitdrukking te geven. Zo is er de Malu Wilz Longwear Intense Liquid Liner Nr. 01 Black, dit is een lang houdende intensief zware eyeliner. Voor een iets zachtere uitstraling kun je gebruik maken van de Malu Wiiz Soft Eye Styler - Nr.01 Mystic Black, dit is een iets zachter potlood die zich gemakkelijk aan laat brengen en zacht aanvoelt op de huid.

 

Malu Wilz Contouren

Malu Wilz Contouren biedt contouring powder die je gebruikt om je huid te contouren. Dat wil zeggen, de gedeeltes die je minder aanwezig wil contour je met deze powder, waardoor je optisch een strakkere kaaklijn krijgt of iets meer geaccentueerde jukbeenderen. Onderstaand vindt je de kleuren van de Malu Wilz Contouring Powder.

Malu Wilz Contouring Powder - Nr 10

Malu Wilz Contouring Powder - Nr 15