Malu Wilz Lichaamsverzorging

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz Lichaamsverzorging

Malu Wilz Lichaamsverzorging biedt verschillende producten om je lichaam de nodige voeding, verzorging en bescherming te geven. De actieve ingrediënten die in de producten worden gebruikt, harmoniëren perfect met elkaar om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Naast verschillende body creams en lotions is er ook Malu Wilz Nagellak en Malu Wilz Handverzorging.

Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende Malu Wilz lichaamsverzorgingsproducten.

Malu Wilz Self Tanning Lotion Face & Body: Een milde zelfbruinende lotion voor een natuurlijke, door de zon gekuste huid. Voor het lichaam en gezicht. De vochtvasthoudende lotion laat zich gemakkelijk verdelen, trekt snel in en tovert na 4-8 uur een mooie gelijkmatige teint te voorschijn

Malu Wilz Body Cream Green Tea Fusion: Snel intrekkende crème, die de huid van vocht voorziet. Deze geur betovert door zijn luchtige, maar kruidige noot een gevoel van welbehagen en geeft ons positieve energie.

Malu Wilz Sun Protect Body SPF30: een bijzonder snel intrekkende lotion voor het lichaam met vochtvasthoudend Hyaluronzuur. Deze beschermende lotion voor het lichaam met een zomerse geur is luchtig en wordt snel door de huid opgenomen. Met beschermingsfactor 30 is het een bescherming tegen UVA en UVB stralen.