Malu Wilz Bronzer

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Malu Wilz biedt professionele producten van hoge kwaliteit. Malu Wilz Make-up is een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om uw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. 

Malu Wilz Make-up heeft verschillende producten om jouw teint en huid te verfraaien, een aantal populaire make-up producten zijn de Malu Wilz Foundation, de Malu Wilz Oogschaduw, de Malu Wilz Mascara, de Malu Wilz Lipstick en het Malu Wilz Oogpotlood.

Van de Malu Wilz Foundation zijn er verschillende varianten, zo zijn er de camouflage creams, maar er zijn ook vloeibare foundations. De vloeibare foundations hebben een verscheidenheid in dekking, zo is er de Malu Wilz High Cover Foundation, de naam zegt het al, een sterk dekkende foundation. Daarnaast is er ook de Malu Wilz Natural Finish Fluid Foundation, dit is een foundation met een natuurlijke finish en een natuurlijk dekking.

Malu Wilz Oogschaduw is er natuurlijk in veel verschillende kleurtjes, er zijn losse oogschaduw blokjes verkrijgbaar, waarmee je naar wens je eigen make-up box kunt samenstellen.
Er zijn boxes voor 2 blokjes, Malu WIlz Beauty Box Duo, voor 3 blokjes de Malu Wilz Beauty Box Trio en een Malu Wilz Beauty Box Maxi, hier passen 5 kleuren oogschaduw en een blusher in.

Ook van de Malu Wilz Mascara zijn er verschillende varianten, zo zijn er onder andere de Malu Wilz 24hr Everlasting Mascara en de Malu Wilz Volume Deluxe Mascara. De 24hr mascara is een lang houdbare mascara die de wimpers perfect van elkaar zal scheiden en een intense kleur geeft. De Deluxe mascara geeft maximaal volume aan de wimpers en zal deze optisch verlengen.

Malu Wilz Lipstick is bedoeld om de lippen een kleur te geven, maar daarnaast verzorgen de lipsticks de lippen ook. De lipsticks geven een intensieve kleur en een zijdezachte glans en er zijn veel kleuren verkrijgbaar, zodat er voor iedereen een mooie kleur te vinden is.

Een Malu Wilz Oogpotlood gebruik je om je oogcontour meer definitie en uitdrukking te geven. Zo is er de Malu Wilz Longwear Intense Liquid Liner Nr. 01 Black, dit is een lang houdende intensief zware eyeliner. Voor een iets zachtere uitstraling kun je gebruik maken van de Malu Wiiz Soft Eye Styler - Nr.01 Mystic Black, dit is een iets zachter potlood die zich gemakkelijk aan laat brengen en zacht aanvoelt op de huid.

 

Malu Wilz Bronzer

Een Malu Wilz Bronzer geeft je huid het hele jaar door dat sunkissed kleurtje, waardoor je een gezonde teint krijgt. In de zomer kun je meestal een iets donkerdere bronzer nemen dan in de winter, het is belangrijk om de juiste kleur te kiezen die bij jouw huidskleur past. Er zijn bronzers met en zonder glans, zodat je zelf kunt kiezen wat je mooi vindt. Welke Malu Wilz Bronzer past bij jou?

Malu Wilz Bronzing Powder - City Flair Edition 2.0: Deze powder geeft de huid een natuurlijke bruine teint. Geschikt voor donkere en lichtere huidtypes. De Bronzing Powder laat zich eenvoudig en gelijkmatig verdelen en is parfum- en parabenenvrij. 

Malu Wilz Bronzing Powder Ethno Love Edition: Een bronzingpoeder in drie op elkaar afgestemde kleurnuances in een prachtig design. Een vederlichte, zachte textuur voor een door de zon gekuste teint. Prachtige parel pigmenten geven de huid een natuurlijk stralende finish

Malu Wilz Summer Glow Bronzing Pearls nr.06: Een bronzing poeder in parelvorm, ideaal als natuurlijke rouge of voor het modelleren van het gezichtscontour.