Malu Wilz Gezichtcrèmes (24u)

Vitamin C Collagen Cream
€48,50
Anti Stress Cream
€39,50
Sicca Balancing Moisturizer
€44,00
De-Stress Cream
€36,00
Aloe Vera Cream
€22,80
Multi Vitamin Gel
€26,50
Thalasso Vital Treatment
€34,00
Aloe Vera Fluid
€19,80
Winter Cream
Malu Wilz
€37,50
Extra Rich Cream
€43,50
Caviar Gold Luminous Cream
€75,00
Moisture+ Lip Balm
€15,95
Thalasso Hydro Gel
€30,00
Anti Stress Balm
€24,00
Oleosa Control Treatment
€44,00
Q10 Energizer
Malu Wilz
€44,95
Energy Fluid
Malu Wilz
€28,00

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz huidverzorgingsroutine

Malu Wilz biedt huidverzorging passend bij verschillende huidtypes en huidcondities. Een goede dagverzorging bestaat uit Malu Wilz Cleansing dit is de eerste stap in de dagelijkse verzorging. Het reinigt de huid van onzuiverheden en zorgt ervoor dat de aanvullende dag- en nachtverzorging beter door de huid wordt opgenomen. Na de cleansing is het aan te raden een Malu Wilz Lotion te gebruiken, een lotion verwijderd de laatste onzuiverheden en geeft een gehydrateerd gevoel aan de huid.

Na de reiniging brengt je een Malu Wilz Serum en een Malu Wilz Oogverzorging en lipverzorging aan en daarbij aansluitend de gewenste Malu Wilz Dagcreme of nachtverzorging.

Een serum is een fluïde met een hoog percentage werkstoffen. Deze werkstoffen stimuleren de huid tot huidverbetering in de vorm van kalmeren, elasticiteit verbeteren, pigmentatie verminderen en anti-aging.
Vervolgens wordt er verzorging rondom de ogen en de lipcontour aangebracht, omdat deze huid 8 keer dunner is dan de rest van het gezicht. Deze gebieden vragen om specifieke verzorging in de vorm van een oogcrème of -complex. Na deze stappen kan een dagcrème worden aangebracht, passend bij jouw huidtype. Deze voorziet de huid van een vochtlaag die de huid beschermt tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Bevat de dagcrème geen SPF (zonnefactor)? Draag dan bij zonnig weer overdag een zonnecrème in plaats van de dagcrème om de huid te beschermen tegen zonschade. 

Malu Wilz 24hr verzorging die zowel voor de dag als voor de nacht gebruikt kunnen worden. Het zijn wat vollere cremes dan de dagcremes waardoor ze voor de gehele dag en nacht voldoende voeding en verzorging geven.

Voor de intensieve wekelijkse reiniging en verzorging heeft Malu Wilz verschillende Malu Wilz Peeling producten, Malu Wilz Ampullen en Malu Wilz Masker. Een peeling verwijderd op milde wijze de dode huidcellen, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. Een peeling, kan net als een masker, wekelijks gebruikt worden.
Ampullen geven de huid een boost en zijn er in verschillende varianten. Malu Wilz heeft verschillende samenstellingen aan ampullen zodat er voor ieder zijn huidbehoefte een geschikte routine is. Ampullen kunnen in kuurverband gebruikt worden maar ook als wekelijkse oppepper.
Een masker kan net als de peeling wekelijks gebruikt worden, er zijn verschillende maskers, zoals voedende, reinigende en verkoelende maskers.

 

Malu Wilz Gezichtcrèmes (24u)

Welke Malu Wilz Gezichtcrème (24u) past bij jou? Onderstaand vindt je een selectie van de Malu Wilz Gezichtcrème (24u) verzorging.

Malu Wilz Anti Stress Cream: Milde verzorging voor de huid die snel rood wordt en neigt naar couperose. De huid hervindt haar balans en uw teint is egaal. Met waardevolle natuurlijke oliën en vitaminen. Om de huid optimaal te verzorgen

Malu Wilz Extra Rich Cream: Zoals de naam al zegt is deze creme zeer rijk en daarmee ideaal voor de door droogte gevoelige en ruwe huid. De verzachtende eigenschappen van de creme werken direct op de huid en deze zal snel comfortabel en zacht aanvoelen. De Creme hydrateert de huid en heeft een Anti-Aging werking op de huid. Lijntjes en rimpeltjes zullen vervagen na gebruik van deze creme en de huid zal een jeugdige uitstraling krijgen.

Malu Wilz Multi Vitamin Gel: Activeert de natuurlijke huidfuncties. Geeft de huid een gezonde en jeugdige uitstraling. Bereid de huid voor op de opname van werkstoffen en Hyaluronzuur verzorgt de huid van voldoende vocht.