Maria Galland Gezichtscreme

1000 Mille The Concentrated Cream
€332,00
1000 Mille The Cream
€215,00
160 Sensi'Repair Cream
€64,00
261 Hydra'Global Rich Cream
€82,00
560 Lumin'Eclat Beautifying Cream
€85,00
561 Lumin'Eclat Perfecting Cream
€85,00
5A Nutri'Vital Light Cream
€135,00
660 Lift'Expert Cream
€115,00
760 Activ'Age Fine Cream
€157,00
761 Activ'Age Comfort Cream
€157,00

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

 

Maria Galland producten

Maria Galland heeft verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

De Maria Galland 5 nachtcreme is de allereerste creme die ontwikkeld werd van Maria Galland. Deze creme is een eerbetoon van Maria Galland aan Coco Chanel No5., dit is een intensief regenererende en verstevigende creme die de elasticiteit verbeterd en herstelt. Van dezelfde lijn is er ook de Maria Galland 5B nachtcreme, deze heeft een soortgelijke werking als de Maria Galland 5 Creme, maar is veel intensiever en voller. Hiermee is deze creme ook zeer geschikt voor de extreem droge huid en kan deze zelfs gebruikt worden bij seborroïsch eczeem en brandwonden en littekens (die dicht gegroeid zijn), maar ook bij zonnebrand. Deze creme is erg verzachtend en stimuleert de celvernieuwing van de huid.

Maria Galland begrijpt dat niet iedereen een ellenlange huidverzorgingsroutine wil met veel verschillende producten. Daarom zijn veel crèmes van hun draagbaar zowel overdag als 's nachts. Er is ook gedacht aan texturen, van luchtig en fris tot aan rijk en vol. Kies een crème passend bij jouw huidtype en leeftijd en draag voor optimaal resultaat een bijpassend serum uit dezelfde lijn.

 

Maria Galland 24hr cremes

Eén van de bestsellers van de Maria Galland 24hr verzorging is de Maria Galland 660 Creme, dit is een creme die zowel voor de dag- als nachtverzorging gebruikt kan worden. Deze is geschikt voor de 40+ huid die behoefte heeft aan een liftend en anti-aging effect. De huid voelt steviger en meer elastisch aan na gebruik van deze creme.

Voor de iets jongere huid is er de Maria Galland 360 Creme, dit is een dag- en nachtcreme die de 30+ huid een beauty boost geeft, deze creme werkt preventief op huidveroudering en bestrijd de eerste lijntjes en rimpels.

De Maria Galland 1000 Mille La Creme is een zeer luxueuze creme met witte truffel en 24 karaats goud, die de huid een egale uitstraling geeft, zonder pigmentvlekken. Tevens werkt de creme intensief tegen huidveroudering en zal het de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren.


Onderstaand vindt je de verschillende Maria Galland lijnen.

Maria Galland Hydra Global: Een hydraterende lijn die de huid 24 uur lang vocht en hydratatie geeft. De huid zal een gezonde glans krijgen en voelt heerlijk zacht en soepel aan.

Maria Galland Hydratation: Een heerlijke voedende en verzorgende lijn, die niet leeftijdsgebonden is en in principe geschikt voor elk vochtarm huidtype. Diverse texturen: voor elke huidbehoefte iets passends. 

Maria Galland Lumin Eclat: De Lumin'Éclat lijn is speciaal ontwikkeld voor de 30+ vrouw die graag een jeugdig uiterlijk wil blijven behouden. Met maar 2 producten, een simpele huidverbeteringsroutine met een gezond 'glow-effect' voor een stralende huid.

Maria Galland Lift Expert: Effectieve compacte anti-aging lijn, geschikt vanaf 40 jaar. Het revolutionaire AGE CONTROL MG COMPLEX bestrijdt glycatie en oxidatie, om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden. Deze lijn vervangt de Profilift lijn.

Maria Galland Régénération: Regenererende lijn voor de overbelaste, veeleisende, droge huid die haar elasticiteit verliest. Effectief vitaminecomplex activeert de celstofwisseling, regenereert de overbelaste huid en verlicht de eerst tekenen van huidveroudering.

Maria Galland Activ Age: De Activ'Age lijn is erg geschikt vanaf 45 jaar tot ongeveer 60 jaar. Speciaal 'HOT CLIMATE APPROVED', voor een huid die last heeft van opvliegers en nachtzweten. Luchtige verfrissende texturen, die de huid intens voeden, zonder een vette laag.

Maria Galland Mille: De meest luxueuze anti-aging lijn van Maria Galland, geschikt vanaf 40 jaar. Met innovatieve TOP•CMG-complex met witte truffel, 24 karaat goud, anti-aging peptiden en een bekroonde cel-activator.

Maria Galland Tendresse: Kalmerende en herstellende productlijn voor de gevoelige, rode en geïrriteerde huid. Calmosensine® werkt huidontspannend en verbetert de huidtolerantie, zodat ze minder snel belast wordt door milieu.  

 

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze schoonheidsspecialistes maakt Care for Skin tot de Maria Galland specialist online.