Maria Galland Serum

001 Ultim'Boost Hydration
€70,20
002 Ultim' Boost Purity
€70,20
003 Ultim' Boost Regeneration
€70,20
004 Ultim' Boost Radiance
€70,20
005 Ultim' Boost Lifting
€70,20
006 Ultim' Boost Uniformity
€70,20
1000 Mille The Serum
€212,40
140 Sensi' Repair Serum
€64,80
240 Hydra'Global Serum
€75,60
301 Perfecting Pore Refiner
€64,80
440 Nutri'Vital Serum-In-Oil
€88,20
540 Lumin'Eclat Enhancing Serum
€80,10
5C Nutri'Vital Serum
€98,10
640 Lift'Expert Serum
€112,50
740 Activ'Age Serum
Maria Galland
€144,90

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

 

Maria Galland producten

Maria Galland heeft verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Een van de bestsellers van Maria Galland is de Maria Galland 360 Creme, dit is een dag- en nachtcreme die de 30+ huid een beauty boost geeft, deze creme werkt preventief op huidveroudering en bestrijd de eerste lijntjes en rimpels.

De productlijn Maria Galland Hydra Global is een hydraterende lijn die de huid 24 uur lang vocht en hydratatie geeft. De huid zal een gezonde glans krijgen en voelt heerlijk zacht en soepel aan.

De Maria Galland 5 nachtcreme is de allereerste creme die ontwikkeld werd van Maria Galland. Deze creme is een eerbetoon van Maria Galland aan Coco Chanel No5., dit is een intensief regenererende en verstevigende creme die de elasticiteit verbeterd en herstelt. Van dezelfde lijn is er ook de Maria Galland 5B nachtcreme, deze heeft een soortgelijke werking als de Maria Galland 5 Creme, maar is veel intensiever en voller. Hiermee is deze creme ook zeer geschikt voor de extreem droge huid en kan deze zelfs gebruikt worden bij seborroïsch eczeem en brandwonden en littekens (die dicht gegroeid zijn), maar ook bij zonnebrand. Deze creme is erg verzachtend en stimuleert de celvernieuwing van de huid.

 

Maria Galland Serum

Een serum bevat een hoog percentage aan werkstoffen. Het product is ook dunner qua substantie dan een crème, zodat de huid het product en de werkstoffen beter kan opnemen. De moleculen van de substantie zijn namelijk kleiner en beter in staat om diep in de huid te dringen. Serums kun je inzetten op huidproblemen en huidveroudering. De hoge concentratie werkstoffen kan een probleem sneller doen oplossen. Tevens zijn serums erg geschikt ter onderhoud van de huid en het voorkomen van huidveroudering en huidproblemen. De werkstoffen houden de huidcellen actief, waardoor de huid bezig blijft met zichzelf te repareren. Kies een serum passend bij jouw huidtype en leeftijd en combineer hem met een bijpassende dag- en nachtcrème.

Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende Maria Galland Serum.

Maria Galland 240: Serum Hydra Global is een serum die de huid optimaal hydrateert en stimuleert. De huid voelt glad, gekalmeerd en soepel aan na het gebruik van dit serum

Maria Galland 340: Serum Lumin Eclat is een serum voor de 30+ huid en geeft een directe boost aan de huid, waardoor de vermoeide en vale huid gaat stralen en zijn jeugdigheid behoudt.

Maria Galland 214: Serum Infinie Tendresse is een serum speciaal voor de rode, gevoelige en geïrriteerde huid. Het serum trekt snel in en kalmeert roodheden en irritaties, dit serum is ook zeer geschikt voor een huid met couperose of rosacea.

Maria Galland 003: Ultim Boost Regeneration is een booster voor de gestresste, overbelaste en futloze huid. Hij herstelt de huidbarrière, waardoor de huid comfortabeler en zachter aanvoelt. Deze booster herstelt de huidbarrière, waardoor de huid comfortabeler en zachter aanvoelt. Tevens corrigeert deze booster tekenen van futloosheid en droogte, terwijl het de effecten versterkt van de aanvullende dag- of nachtverzorging.

 

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze schoonheidsspecialistes maakt Care for Skin tot de Maria Galland specialist online.