Oolaboo Dagcrème

Ingrediënten Oolaboo dagcrème  

De dagcreme’s van Oolaboo zijn heel specifiek ontwikkeld, waarbij waardevolle voedingsstoffen de huid verzorgen, herstellen en beschermen. Alle Oolaboo dagcrèmes zijn dermatologisch uitgebreid getest. Daarnaast worden schadelijke stoffen zoals PEG, Parabenen, Minerale Oliën, Siliconen en Ftalaten geweerd uit de Oolaboo dagcrèmes.

Is Oolaboo dagcrème geschikt voor elke huidtype?

De Oolaboo Dagcrème is er voor elk specifiek huidtype, maar ook elk specifieke huidconditie een dagcrème om de huid te beschermen, te voeden, te herstellen en te hydrateren. Deze crèmes in combinatie met "once a day dose" voedingssupplement, zorgen ervoor dat de huidcellen op een dieper niveau worden gevoed, en gezamenlijk staat dit gerand voor een optimale huidconditie t.a.v. hydratatie, elasticiteit, stevigheid, bescherming en herstel van de huid.

Wat maakt Oolaboo dagcrème uniek? 

Oolaboo dagcrème is zo samengesteld dat elke huidtype, huidconditie. Iedere huid is uniek, waardoor niet alleen hydratatie, maar ook andere bescherming, versteviging, kalmering en herstel nodig kan zijn. De Oolaboo dagcrème zijn vooral voedend, hydraterend en beschermend voor overdag. Zelf parfumvrije Oolaboo dagcrème zit in het assortiment waardoor de meest gevoelige huid, zoals rosacea of couperose  baat heeft bij de innovatieve actieve nutriënten die Oolaboo dagcrème biedt.

Wat voor Oolaboo dagcrèmes zijn er?

Oolaboo Ageless 30+ Anti-aging Nutrition Face Cream: de werkzame ingrediënten stimuleren de opbouw van Collageen en met Hyaluronzuur wordt de hydratatie van de huid bevordert en verstevigen de huid, wat helpt rimpeltje en fijne lijntjes te verminderen. Natuurlijke UV-filters beschermen de huid tegen de schadelijke UV-straling. Zeer geschikt voor de normale en rijpere huid vanaf 30 jaar.

Oolaboo Saveguard Antioxidant Nutritiun Protective Shield: is een beschermende en hydraterende emulsie met een SPF30 voor UVA/UVB straling, beschermt tegen smog en roken ter voorkoming van vroegtijdige huidveroudering.

Oolaboo Saveguard Antioxidant Protectieve Nutrition Face Cream: beschermt de huid tegen negatieve invloeden vanuit het milieu. De Protective Face Cream bevat een aantal innovatieve actieve nutriënten die de huid verbeteren en het afweermachanisme van de huid versterken. Biedt maximale bescherming aan de huid die vaak is blootgesteld aan luchtvervuiling, stress, roken en zon. Zeer geschikt voor de meest gevoelige huid, maar ook de huid met rosacea en couperose.

Oolaboo Oil Control Day & NIght Corrective Nutrition Cream: dag- en nachtcrème voor de vettere en onzuivere huid. Bevat een biomimetisch exfoliant, verwijdert daardoor dode huidcellen zonder de levende aan te tasten. Porien worden verfijnt en het talg, acne en comedonen verminderen, terwijl de huid wordt gehydrateerd.

Oolaboo Morning Dew Hydra-Active Prebiotic Face Cream: zorgt ervoor dat huidproblemen op natuurlijke wijze verminderen. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden. Huidproblemen zoals droogheid, gevoeligheid, eczeem gevoelige huiden worden op natuurlijk wijze in balans gebracht.

Oolaboo Truffle Indulgence Premier Nutrition Rejuvenating Face Cream: is een liftende en verstevigende anti-aging dagcrème voor de rijpere huid, op basis van  zeer actieve en rijke samenstelling. Stimuleert de hydratatie en de witte truffelolie heeft een anti-aging werking. Door de Uttwiler Spatlauber worden de huidstamcellen beschermt en de weerstand versterkt. Beschermt tegen ouderdomsvlekken en is geschikt voor alle huidtypes.

Oolaboo Superb Easy matching Nutrition Blemish Balm: een licht getinte dagcrème, die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen (en mannen) tussen de 20 en 40 jaar met een onzuivere huidconditie.

Oolaboo Super Foodies Pure Comfort Face Cream: een comfortabele, voedende en beschermende gezichtcrème boordevol antioxidanten, op basis van Japanse Matcha thee. Voedt, beschermt en versterkt de huid, met een sterk anti-aging effect.

Productlijnen met Oolaboo dagcrème 

Oolaboo Ageless Program: beschermende en hydraterende Oolaboo gezichtsverzorging voor de rijpere huid vanaf het 30e levensjaar.

Oolaboo Oil Control Program: voor de huid met een verstoorde talgproductie, met ingrediënten zoals kaneel, sinaasappel en perzik om de vochthuishouding te herstellen.

Oolaboo Saveguard Program: Oolaboo gezichtsverzorging speciaal voor de (over)gevoelige huid.

Oolaboo Skin Rebirth: anti-aging programma op celniveau van het 50e levensjaar.

Oolaboo Skin Superb: getinte verzorging voor gezicht en lichaam.

Oolaboo Truffle Indulgence Program: anti-aging Oolaboo gezichtsverzorging van het 40e levensjaar.

Oolaboo Super Foodies: deze lijn bevat de Japanse matcha-thee,  zit boordevol antioxidanten en is rijk aan proteïnen.

Oolaboo Morning Dew: is een hydra-active prebiotic program voor een droge, gevoelige en eczeemgevoelige huid. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden.

Oolaboo dagcrème kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo dagcrème producten snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.