Salt & Stone Deodorant

Salt & Stone Deodorant

Salt & Stone is een Californisch bedrijf dat zich richt op het creëren van hoogwaardige, duurzame en effectieve producten, met speciale aandacht voor de impact op het milieu en de menselijke gezondheid. Hun deodorants zijn zowel revolutionair als verantwoord, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk alternatief voor conventionele deodorants.

Wat maakt de Salt & Stone deodorant zo uniek?

Natuurlijke ingrediënten: Salt & Stone gebruikt uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten in hun deodorants, zoals sheaboter, vitamine E en essentiële oliën. Hierdoor zijn hun producten vrij van agressieve chemicaliën, parabenen, sulfaten en aluminium.

Effectieve bescherming: Salt & Stone deodorants bieden langdurige en effectieve bescherming tegen geurtjes, zonder de natuurlijke processen van het lichaam te verstoren.

Duurzaamheid: Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en gebruikt verpakkingen die recyclebaar en milieuvriendelijk zijn.

Geschikt voor gevoelige huid: Door de natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van agressieve chemicaliën zijn Salt & Stone deodorants.

Unisex: Alle Salt & Stone gezichtsverzorging, Salt & Stone deodorant, Salt & Stone zonverzorging is geschikt voor alle huidtypes en voor zowel de man als de vrouw.

Deodorant zonder vlekken

De Salt & Stone deodorant laat geen vlekken achter op de kleding, is daarom geschikt om met donkere kleding te dragen, mits de deodorant normaal wordt gebruikt en te vaak, dit laatste zal opeenstapeling verzoorzaken, wat zich kan uiten in vlekken of irritatie.

 

Salt & Stone deodorant voor de gevoelige huid!

Salt & Stone deodorant zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. De natuurlijke en biologische ingrediënten zorgen voor een zachte en huidvriendelijke formule die geen irritatie veroorzaakt. Bovendien zijn de deodorants vrij van agressieve chemicaliën, parabenen, sulfaten en aluminium, waardoor ze perfect zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Welke soorten Salt & Stone deodorant zijn er?

De meest rijke, natuurlijke en biologische ingrediënten worden gebruikt in de Salt & Stone deodorant, zoals seaweed extracts, probiotics, hyaluronic, natuurlijke oliën.

Salt & Stone Natural Deodorant -Bergamot & Eucalyptus is een 100% biologische en vegan deodorant van Salt & Stone speciaal voor de gevoelige huid.

Salt & Stone Natural Deodorant - Eucalyptus & Cedarwood bevat geen aluminium, alcohol of andere schadelijke stoffen die de huid kunnen irriteren.

Salt & Stone Natural Deodorant - Eucalyptus is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid, 100% biologisch, vegan en hydrateert de huid zonder te irriteren.

Salt & Stone Natural Deodorant - Lavender & Sage is een 100% unisex deodorant, die de huid verzacht en optimale bescherming biedt tegen geuren.

Salt & Stone Natural Deodorant - Santal geeft het lichaam optimale bescherming tegen geuren met een 100% natuurlijke ingrediënten als basis.

Salt & Stone Natural Dedorant - Santal & Vetiver is zeer geschikt voor de gevoelige huid, 100% natuurlijk en vegan.