Salt & Stone Zonverzorging

SPF 50 Sunscreen Lotion
€34,95
SPF 30 Sunscreen Lip Balsem
€11,95
SPF 30 Sunscreen Lotion
€28,95

Salt & Stone Zonverzorging

Bescherm je huid tegen de zon met de hoogwaardige, natuurlijke en duurzame zonverzorging van Salt & Stone. Dit Californische merk staat bekend om zijn natuurlijke, duurzame en effectieve zonbeschermingsproducten die perfect passen bij een gezonde en milieubewuste levensstijl. Ontdek wat Salt & Stone zonverzorging zo uniek maakt en welke producten je kunt toevoegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Wat maakt Salt & Stone zonverzorging zo uniek?

Unieke kenmerken van Salt & Stone zonverzorging:

  1. 100% natuurlijke ingrediënten: Salt & Stone maakt gebruik van 100% natuurlijke en organische ingrediënten om hun zonverzorgingsproducten te formuleren. Ze zijn vrij van schadelijke synthetische stoffen, parabenen en kunstmatige geurstoffen, waardoor ze zacht en veilig zijn voor alle huidtypes.

  2. Duurzaamheid: Salt & Stone is toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken en verpakkingen. Ze gebruiken recyclebare materialen en minimaliseren plastic afval, waardoor ze een positieve impact hebben op het milieu.

  3. Minerale zonnefilters: In plaats van chemische filters gebruikt Salt & Stone minerale zonnefilters, zoals zinkoxide en titaniumdioxide. Deze ingrediënten bieden een effectieve, breed spectrum bescherming tegen UVA- en UVB-stralen zonder schadelijke effecten op het milieu en de gezondheid.

  4. Antioxidant-rijke formules: De producten bevatten krachtige antioxidanten, zoals vitamine E en groene thee-extract, die helpen om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering.

  5. Geschikt voor de gevoelige huid: De zachte formules van Salt & Stone zijn hypoallergeen en niet-comedogeen, waardoor ze geschikt zijn voor de gevoelige huid en mensen die vatbaar zijn voor acne.

Welke producten heeft Salt & Stone zonverzorging?

Salt & Stone SPF 30 Sunscreen Lotion is een lichte, niet-vette formule biedt breedspectrum bescherming met een mix van minerale zonnefilters en antioxidanten. Ideaal voor dagelijks gebruik op het gezicht en lichaam, is waterbestendig en geeft een langdurige bescherming, is uiteraard 100% natuurlijk.

Salt & Stone Lightweight Sheer Daily Sunscreen - SPF40 is een 100% minerale en olievrije, transparante zonnebrandcreme op minerale basis, die de huid beschermt tegen UVA en UVB stralen, maar ook tegen blauw licht. Deze Daily Sunscreen kan goed onder een foundation of BB-creme worden aangebracht.

Salt & Ston SPF50 Sunscreen Lotion is een geurloze, 100% natuurlijk zonnebrandcreme die de huid van het gezicht en lichaam optimaal beschermt, voedt en hydrateert, tegelijk ook nog eens waterbestendig.

Salt & Stone SPF 30 Sunscreen Stick is een handige, compacte stick met een hoge SPF-bescherming voor extra gevoelige gebieden zoals de neus, oren en lippen. Gemakkelijk aan te brengen en is waterbestendig.

Salt & Stone SPF50 Tinted Sunscreen Stick geeft de huid hoge bescherming tegen UVA en UVB straling, met daarbij gelijk een subtiele teint. Deze Stick is waterbestendig, biedt langdurige bescherming en is juist geschikt voor de extra gevoelige delen, zoals oren, neus en gezicht.

Salt & Stone SPF30 Sunscreen Lip Balsem beschermt en hydrateert je lippen verrijkt met sheaboter, sweet almond oil, vitamine E en non-nano zinkoxide.