Salt & Stone Gezichtsverzorging

Antioxidant Facial Oil
€49,95
California Mint Lip Balsem
€11,95
Hydrating Facial Lotion
€49,95

Salt & Stone Gezichtsverzorging

Salt & Stone gezichtsverzorging biedt 100% organische, vegan en unisex gezichtsverzorging, die zowel het gezicht als het lichaam voorziet van eerlijke, biologische, natuurlijke en beschermende producten. Geschikt voor alle huidtypes.

Salt & Stone gezichtsverzorging bevat sterk voedende ingredienten, zoals Squalaan, Gember Wortel, Bananen Extract, Grapeseed Oil, Rosehip Seed, maar ook Marine Algen, Sprirulina en Hyaluronzuur. Alle ingredienten zijn erop gericht de huid optimaal te beschermen, te hydrateren, te voeden, waardoor de huid herstelt van droogte, wind, luchtvervuiling en oxidatieve stress. 

De gezichtsverzorging van Salt & Stone is rijk aan anti-oxidanten.

Welke producten heeft Salt & Stone gezichtsverzorging?

Salt & Stone Antioxidant Face Oil is een 100% natuurlijke mix van antioxidanten die de huid herstellen, beschermen tegen dagelijkse stress, de vrije radicalen. Het voedt en hydrateert de huid diep, is geschikt voor alle huidtypes en eenvoudig tweemaal daags als serum, gezichtsolie te gebruiken.

Salt & Stone Antioxidant Facial Hydrating Lotion is een 100% natuurlijke gezichtslotion, een lichte gezichtscrème, dat rijk is aan antioxidanten die de huid herstelt en diep hydrateert.

Salt & Stone Gezichtscreme Squalane hydrateert de huid diep en beschermt de gezichtshuid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf, is 100% vegan, biologisch en geschikt voor alle huidtypes. Squalane zorgt ervoor dat de huid minder haar vocht verlies, het Sprirulina alg zorgt voor het ontgiften en heeft een ontstekingsremmende werking.

Salt & Stone Mint Lip Balsem beschermt en voedt de lippen, geeft de lippen een matte finish.

Salt & Stone Cleansing Facial Wipes zijn reinigingsdoekjes gemaakt van bamboe kan als reinigen worden gebruikt, als verfrissing van make-up of zonnebrand of na het sporten. De reinigingsdoekjes zijn biologisch afbreekbaar en vrij van chemicaliën of synthetische geurstoffen.