Eau de Parfum

Parfums hebben de unieke kracht om herinneringen te creëren, stemmingen op te roepen en de zintuigen te betoveren. Bij Care for Skin bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige eau de parfums, zorgvuldig geselecteerd om aan jouw individuele smaak en stijl te voldoen. Maar wat maakt een parfum eigenlijk?

Een parfum is een complexe mix van geurige oliën, aromatische essences en andere geurcomponenten, opgelost in alcohol. Het resultaat is een unieke compositie van topnoten, hartnoten en basisnoten die samen een onvergetelijke geurervaring creëren. Bij Care for Skin vinden we het belangrijk om parfums aan te bieden die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook zorgvuldig zijn samengesteld om de huid te respecteren.

 

BDK Parfums

Ontdek de verfijnde wereld van BDK Parfums, een Frans merk dat bekend staat om zijn elegantie en vakmanschap. BDK Parfums creëert unieke geuren die de essentie van Parijse chic vastleggen. Met aandacht voor detail en een compromisloze zoektocht naar kwaliteit, biedt BDK Parfums een assortiment geuren dat de verbeelding prikkelt en de zintuigen betovert.

Elke parfum vertelt een verhaal en is ontworpen om een blijvende indruk achter te laten. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een eigentijdse geur, BDK Parfums belichaamt de kunst van het Franse parfum.

 

De bestsellers

BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel

Deze parfum is een houtige, kruidige en zachte, bijna poederige parfum. De geur heeft een sensualiteit die wordt uitgedrukt door sandelhout en vetiver. Voor wie op zoek is naar een hartstochtelijke, amberachtige en houtige parfum.

BDK Parfums Eau de Parfum - Rouge Smoking

Een amber en fruitige parfum met het kruidige contrast van roze peper. De geur van kersenpit valt samen met vanille, tonkaboon en witte musk.

BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir

Deze eau de parfum is een milde en bloemige parfum. De geur is subtiel fruitig, kruidig en houtig waarbij jasmijn, kweepeer en oranjebloesem de boventoon voeren.

 

Niche parfums

Bij Care for Skin zijn we trots op onze collectie niche parfums. Maar wat maakt niche parfums anders dan de meer gangbare geuren op de markt? Niche parfums worden vaak gecreëerd door onafhankelijke parfumeurs of kleine luxemerken, waardoor ze exclusiever en unieker zijn, waaronder ook de eau de parfums van BDK Parfums. Deze geuren zijn vaak het resultaat van passie, creativiteit en vakmanschap.

Niche parfums bieden een kans om een persoonlijke geuridentiteit te creëren, ver weg van de mainstream trends. Ze zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en presenteren vaak gedurfde en innovatieve composities. Door te kiezen voor een niche parfum, kiest je voor individualiteit en een onderscheidende geurbeleving.

 

BDK Parfums kopen?

Ben jij enthousiast geworden over de BDK Parfums? BDK Parfums Eau de Parfum zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.