BDK Parfums Wasmiddel

Eau De Lessive Mimosa
€40,00
Eau De Lessive Rose
€40,00
Eau De Lessive White
€40,00

BDK Parfums belichaamt de essentie van Parijse elegantie en verfijning. Het merk is gewijd aan het creëren van onvergetelijke geuren die de zintuigen prikkelen en de persoonlijkheid van de drager versterken. Met vakmanschap en creativiteit brengt BDK Parfums unieke en tijdloze geuren voort die een harmonieus samenspel van noten bevatten. Elk parfum is als een kunstwerk, een perfecte compositie van geuren die de verbeelding vangen.

 

Wasmiddel

Naast het aanbieden van weelderige geuren heeft BDK Parfums zich uitgebreid naar de wereld van wasmiddelen. Deze wasmiddelen belichamen dezelfde toewijding aan kwaliteit en luxe die je van BDK Parfums mag verwachten. De zorgvuldig samengestelde formules zorgen voor een effectieve reiniging van je kleding, terwijl ze tegelijkertijd een subtiele, verfijnde geur achterlaten die kenmerkend is voor BDK Parfums.

 

Voordelen

  1. Hoogwaardige Formules: De wasmiddelen van BDK Parfums zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die de stof van je kleding respecteren en verzorgen.

  2. Subtiele Geuren: Geniet van de verfijnde geuren die karakteristiek zijn voor BDK Parfums, zelfs na het wassen van je kleding.

  3. Exclusiviteit: BDK Parfums staat voor exclusiviteit en dit weerspiegelt zich ook in hun wasmiddelen. Verwen je kleding met een vleugje luxe.

  4. Zorg voor Textiel: Naast het reinigen van kleding dragen de wasmiddelen van BDK Parfums bij aan het behoud van de kwaliteit van de stof.

 

Assortiment

BDK Parfums Eau De Lessive Rose

Een vloeibaar wasmiddel dat al je wasgoed heerlijk laat ruiken. Het wasmiddel is ontwikkeld als een parfum voor de huid. Met geurnoten van peer, roos en neroli, voor een heerlijke geurende was. Geschikt voor 40 wasbeurten bij licht vervuilde was.

BDK Parfums Eau De Lessive White

Een vloeibaar wasmiddel dat wasgoed heerlijk laat ruiken, is ontwikkeld als een parfum voor de huid. De verslavende geur van lichte hout- & muskusachtige noten , verse kruiden, roze peper, gember en kardemom. Tot 40 wasbeurten bij licht vervuilde was.

 

BDK Parfums Wasmiddel kopen?

Wasmiddel is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend advies.