BDK Parfums Geurkaarsen

Geurkaars - Ciel Rose
€80,00
Geurkaars - Matin Parisien
€80,00
Geurkaars - Palace Paradisio
€80,00
Geurkaars - Pleine Lune
€80,00
Geurkaars - Taxi Minuit
€80,00

Wat zijn geurkaarsen?

Geurkaarsen zijn speciaal vervaardigde kaarsen die een aangenamen geur verspreiden wanneer ze worden aangestoken. Deze geur wordt gecreëerd door het toevoegen van aromatische oliën aan het kaarsvet tijdens het produceren. Wanneer de kaars brandt, wordt de geur door de warmte van de vlam verspreid. Deze huisparfums zijn er in vele soorten en maten, van kleine theelichtjes tot een grote geurkaars. Ze bevatten een grote verscheidenheid aan geuren, van bloemig en fris tot kruidig en houtachtig. Het is als een parfum voor je huis.

 

Hoe gebruik je geurkaarsen?

Het gebruik van geurkaarsen is eenvoudig. Steek de kaars aan met een aansteker of lucifer en laat hem branden tot de gewenste hoeveelheid geur is bereikt. Soms moet je de lont iets afknippen, maar dit staat dan aangegeven op de verpakking. Het is belangrijk om een brandende kaars nooit onbeheerd achter te laten en om hem altijd op een veilige plaats te zetten, uit de buurt van brandbare materialen. 

Voor een optimale brandtijd en geurverspreiding, is het een goed idee om de kaars lang genoeg te laten branden zodat het gehele oppervlak van de was smelt. Dit voorkomt dat de was 'tunnelt', wat betekent dat het midden van de kaars sneller brand dan de randen. Ook is het belangrijk om de lont van de kaars regelmatig iets in te korten, dit helpt om roetvorming en rook te verminderen.

 

Geurkaarsen van BDK Parfums

Ontdek de exclusieve collectie geurkaarsen van BDK Parfums, een merk dat bekend staat om zijn buitengewone vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten. Elke kaars belichaamt de essentie van de kenmerkende BDK-geuren en biedt een unieke aromatische ervaring. De geurkaarsen van BDK Parfums worden gepresenteerd in prachtige verpakkingen die de aandacht trekken. Het zijn niet alleen kaarsen, maar ook een verfijnde toevoeging aan je interieur. Geniet langer van de heerlijke geuren, want deze geurkaarsen hebben een langdurige brandtijd, waardoor je de luxe aroma's langdurig kunt ervaren.

 

Ons assortiment

BDK Parfums Geurkaars - Ciel Rose

De geur van een roze zonsopgang met roos en heldere witte musk. Voor wie op zoek is naar een bloemige, muskusachtige en sensuele geurkaars.

BDK Parfums Geurkaars - Matin Parisien

De geur van witte lakens vermengd met de morgenschemering. Voor wie zoekt naar een comfortabele geurkaars van zilte vijgen, roze peper en witte musk.

BDK Parfums Geurkaars - Palace Paradisio

Een geur van nachtelijke bloemen vergezelt door warme musk. Voor wie zoekt naar een kaars met de geur van wilde bloemen.

BDK Parfums Geurkaars - Pleine Lune

Een houtige, warme en frisse geur onder de volle maan. Voor wie zoekt naar een muskus, poederige en iriserende geurkaars.

BDK Parfums Geurkaars - Taxi Minuit

De warme en kruidige geur van een eindeloze nacht. Voor wie zoekt naar een amber, leerachtige en licht kruidige geurkaars.

 

Geurkaarsen kopen?

Geurkaarsen zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend advies.