Bondi Sands Lichaamsverzorging

Body Scrub  Coconut & Sea Salt
€14,39
Body Moisturiser Coconut
€8,99
Body Wash Coconut
€11,69

Je huid verzorgen met de mooie lichaamsverzorging van Bondi Sands.

Welke producten heeft Bondi Sands lichaamsverzorging?

Bondi Sands heeft een drietal lichaamsproducten, een complete lijn op basis van de heerlijk kokosgeur.

Bondi Sands Body Moisturiser Coconut is een verzorgende body lotion die de huid verzorgt en heel geschikt is om te gebruiken in combinatie met de Bondi Sands zelfbruiner, de gebruinde kleur van de tanning producten niet zullen vervagen. Het is verrijkt met vitamine E en jojoba olie.

Bondi Sands Body Wash Coconut is een verzachtende douchegel speciaal geschikt voor de gebruinde huid na zelfbruiner. Het is verrijkt met aloë vera en de zomerse geur van kokos. De huid wordt gereinigd zonder uit te drogen, waarbij de PH waarde van de huid niet wordt aangetast en het effect van je zelfbruiner niet zal vervagen.

Bondi Sands Body Scrub Coconut & Sea Salt is een natuurlijke body scrub die de huid voorbereid op het gebruik van zelfbruiner. Australisch zand en zeezout verwijderen de dode huidcellen, waardoor de Bondi Sands zelfbruiner effectiever op de huid kan inwerken.

 

Wat maakt Bondi Sands lichaamsverzorging uniek?

De producten van Bondi Sands zijn verrijkt met de heerlijke zomerse geuren van kokos. De Bondi Sands lichaamsproducten zijn allemaal afkomstig uit Australië en ook geïnspireerd door natuurlijke ingrediënten. Tegelijk zijn de Bondi Sands lichaamsverzorging vrij van schadelijke ingrediënten, vrij van parabenen, sulfaten en ook nog eens vegan.

Deze lichaamsverzorging van Bondi Sands is erop gericht om de huid met zelfbruiner te sparen, zodat de mooie zomerse glood niet wordt aangetast.

 

Bondi Sands lichaamsverzorging kopen?

Bondi Sands lichaamsverzorging is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.