Bondi Sands Lipverzorging

Bescherm je lippen met de Bondi Sands Lippenbalsems. De Bondi Sands lipbalm heeft een verzorgende en beschermende werking. Het beschermt de lippen met factor 50 tegen UV straling waardoor zonschade wordt voorkomen.

Daarnaast bevatten ze verzorgende ingrediënten om uitdroging tegen te gaan en de lippen te voeden, te beschermen en te hydrateren.

Bondi Sands Lipbalm

Care for Skin heeft drie verschillende soorten lippenbalsem met spf in het assortiment van Bondi Sands.

Bekijk ook Bondi Sands zelfbruiner, Bondi Sands zonverzorging en Bondi Sands lichaamsverzorging.

Waarom SPF lippenbalsem?

Wist je dat de huid van je lippen veel dunner is dan de rest van je gezicht? Ze zijn niet voor niets roze van kleur. Dit houdt in dat ze goed doorbloed zijn maar ook dat ze goed beschermd moeten worden. Ook je lippen kunnen verbranden! Naast dat dit zeer kan doen kan dit ook schadelijke effecten hebben op langere termijn.

 

Kun je ook zonnebrandcreme op je lippen smeren?

Ja, in principe zou je zonnebrand op je lippen kunnen smeren. Maar aangezien je lippen geen melanine bevatten en dus sneller verbranden dan de rest van je gezicht, raden wij aan een lippenbalsem met spf te gebruiken. 

 

Bondi Sands lippenbalsem kopen?

Bondi Sands lipbalm is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.