Bondi Sands Zelfbruiner

 

Self Tanning Foam Light/Medium
€20,69
Liquid Gold Self Tanning Foam
€20,69
Self Tanning Foam Dark
€20,69
Self Tanning Foam Ultra Dark
€22,49
Self Tan Eraser
Bondi Sands
€18,89
Aero Self Tanning Foam Dark
€24,29
Liquid Gold Tanning Oil
€20,69
Glo Mist One Day Tan - Matte
€13,49
Everyday Gradual Tanning Milk
€17,09
Everyday Gradual Tanning Foam
€17,09
Pure Self Tanning Face Mist
€18,89

Welke soorten Bondi Sands Zelfbruiner zijn er?

Met de Bondi Sands zelfbruiner waan je jezelf in no time op het strand van Bondi Beach met een zomerse bruine gloed.

Er zijn diverse soorten Bondi Sands zelfbruiner in het assortiment van Bondi Sands. Naast de bekende Bondi Sands tanning foam is er ook een tanning milk en een tanning oil in de collectie te vinden. Vind je het spannend om één van deze producten op het gezicht te gebruiken? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops. Combineer een paar druppels met je favoriete dag- of nachtverzorging voor een natuurlijk gebruinde teint. Wil je niet dat je kleur een aantal dagen aanhoudt en ga je liever voor een zomers bruine kleur voor één dag? Gebruik dan de Bondi Sands Glo Mist One Day Tan - Matte. De bruine kleur spoel je er na een douchebeurt zo weer vanaf. 

Bondi Sands Tanning Foam

De Bondi Sands Zelfbruiner serie bestaat uit 9 verschillende soorten zelfbruiners. Welke kleur Bondi Sands zelfbruiner moet je kiezen? Wij hebben ze voor het gemak voor jou op een rijtje gezet. 

Heb je een lichte huid? Gebruik dan de Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium. Deze zelfbruiner geeft je huid een lichtbruine tot bruine gloed. 
Heeft je huid een gele/warme ondertoon? Dan kun je de Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Foam gebruiken. Deze zelfbruiner geeft je huid een zomerse, gouden gloed. 
Is je huid lichtbruin gekleurd? Dan raden we aan om de Bondi Sands Self Tanning Foam Dark te gebruiken.
Is je huid al getint? En wil je graag een zomerse donkere kleur? Gebruik dan de Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark. Deze zelfbruiner voorziet de huid van een diepe, donkerbruine en zomerse kleur.

Vind je het spannend om één van deze zelfbruiners te gebruiken? Je kunt altijd starten met de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Foam. Deze zelfbruiner is ideaal voor beginners en wanneer je weinig onderhoud wilt hebben aan het gebruik van een zelfbruiner. Deze lichtgewicht, zelfbruinende schuim, geeft je huid een subtiele zomerse kleur binnen 1-3 keer na aanbrengen. 

Bondi Sands Aero Self Tanning Foam

Daarnaast zijn er nog 3 soorten Bondi Sands Aero Self Tanning Foam in het assortiment te verkrijgen. Het is binnen enkele seconden handdroog en resulteert in een diepere, langer aanhoudende bruine kleur. De zelfbruiners hebben een hele luchtige, zachte textuur en bevatten actieve bruiningsactieve stoffen met dubbele werking. Bondi Sands Aero Ultra Dark is verrijkt met vitamine E en jojoba dat de huid hydrateert en intens voedt, wat resulteert in een langere levensduur van de bruine kleur. Deze zelfbruiners moeten minimaal 6 uur (behalve de 1 hour express) op de huid blijven zitten voor een diep gebronsde gloed.

Heb je een feestje of andere gelegenheid en wil je last minute een zomers kleurtje verkrijgen? Bereik dan in slechts één uur een zomers bruin kleurtje met de Bondi Sands Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express. Dit is een mega snelle zelfbruiner die sneller kleur geeft dan alle andere tanningproducten. Laat het product 30 minuten inwerken voor een subtiele glow en 60 minuten voor een echt vakantie kleurtje

De Bondi Sands Aero Self Tanning Foam Dark is een luchtige zelfbruinende schuimformule met een heerlijke kenmerkende kokosgeur. De lichtgewicht tanning mousse met dubbele werking geeft de huid een diepe, langdurige en gebronsde gloed. Daarnaast zorgt deze bondi self tan voor een hydratatie boost. Heb je al een donkere huidskleur? Gebruik dan de Bondi Sands Aero Self Tanning Foam Ultra Dark.

Bondi Sands Liquid Gold 

De Bondi Sands Liquid Gold lijn bestaat uit 2 producten die de huid van een zomerse, gouden gloed voorzien. De Bondi Sands Liquid Gold Tanning Oil is een luxe droge olie uit de Bondi Sands Liquid Gold lijn, verrijkt met arganolie. Het geeft je huid een zomerse kleur en hydrateert de huid. Voordeel van de olie is dat het niet afgespoeld hoeft te worden. Na 6 uur heeft de huid dankzij deze tanning oil een prachtige brons-achtige kleur en een zomerse glow. De kleur blijft gemiddeld een week zitten. Wil je dat je kleur langer aanhoudt? Combineer het dan dagelijks met de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk.

Gebruik je liever een tanning foam die de huid voorziet van een zomerse gouden gloed? Gebruik dan de Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Foam.

Bondi Sands Pure

Clean, eenvoudig, en transparant. Dat is Bondi Sands Pure, de meest gewetensvolle zelfbruiningsassortiment tot nu toe, is verpakt in een ethisch geproduceerde, 100% recyclebare verpakking om de impact op ons milieu te beperken. Pure combineert de bekende Bondi Sands 'glow' met  hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor glans en vitamine E voor herstel, waarbij het doel van elk van onze ingrediënten op onze verpakking is geïdentificeerd om de transparantie van dit assortiment te benadrukken. Het is de Australische kleur, verantwoord verpakt en geschikt voor alle huidtypes. Geur-, kleurstof- en sulfaatvrij. Veganistisch en dierproefvrij.

De Bondi Sands Pure lijn bestaat uit 2 producten: Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops. Dit zijn bruinigsdruppels die je kunt combineren met je eigen huidverzorging. De kleur is naar wens op te bouwen. Daarnaast is er nog de Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist. Een face mist voor het gezicht om gedurende de dag te verfrissen en de huid te hydrateren met onder andere hyaluronzuur. Deze face mist geeft de huid daarbij een licht zomerse gloed.

 

Hoe lang blijft Bondi Sands zitten?

De zelfbruiners van Bondi Sands blijven gemiddeld 4-7 dagen op de huid zitten. Wel ligt het eraan hoe je met de kleur om gaat. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking om te kijken hoe jouw kleur het langst mooi blijft. Bondi Sands heeft ook producten die er na het douchen weer af zijn zoals de Bondi Sands Glo Mist One Day Tan - Matte. Ideaal voor een feestje of andere gelegenheid. 

 

Is Bondi Sands goed voor je huid?

Ja de Bondi Sands producten zijn goed en veilig om te gebruiken. Alle producten zijn vegan en dierproefvrij. Daarbij maakt Bondi Sands gebruik van ingrediënten zoals Vitamine E, Jojobaolie en hyaluronzuur en sheabutter om de huid te voeden en optimaal gehydrateerd te houden. Hierdoor verleng je de levensduur van de zelfbruiners.

 

Hoe verwijder je Bondi Sands vlekken van je lichaam?

Heb je een 'foutje' gemaakt met je Bondi Sands zelfbruiner? Geen stress! Met de Bondi Sands Self Tan Eraser verwijder je gemakkelijk strepen en vlekken van het lichaam. Niets om je zorgen over te maken dus!

 

Kun je met Bondi Sands slapen?

In principe is het geen probleem om de Bondi Sands zelfbruiner aan te brengen voordat je gaat slapen. Wel kan het zijn dat deze afgeeft wanneer je nog niet gedoucht hebt. Houd hier rekening mee met licht beddengoed maar ook met het dragen van lichte kleding. 

 

Bondi Sands kopen?

Bondi Sands koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!