Bondi Sands Zonverzorging

Welke zonnebrand heeft Bondi Sands?

Bondi Sands heeft een hele volledige lijn zonnebrand producten, die veel zonbescherming biedt, variërend van zonnefactor 30 tot zonnefactor 50. Tegelijk zijn alle zonnebrands van Bondi Sands waterproof, vrij van parfum en zullen het koraal niet aantasten. Ze beschermen allemaal tot wel 4 uur, ook tijdens het zwemmen.

Bondi Sands Sunscreen Lotion SPF50+ Fragrance Free is een waterproof zonnebrand, die tot wel 4 uur goed blijft zitten en de huid beschermd, zonder een olie-achtig gevoel achter te laten. De Bondi Sands Sunscreen Lotion SPF50+ Frangrance Free is geschikt voor de normale huid, de droge huid, maar ook de gecombineerde huid en vette huid.

Voor meer informatie over huidtypes raden wij onze blog Wat is mijn huidtype en huidconditie? aan.

Bondi Sands Sunscreen Mist Spray SPF30 is een waterproof zonnebrand die tot wel 4 uur blijft zitten tijdens het zwemmen en de huid een langdurige hydratatie geeft, zonder olie-achtig aan te voelen.

Bondi Sands Sunscreen Lotion SPF50+ Face Frangrance Free is een waterproof zonnebrand voor het gezicht, geeft de huid een langdurige hydratatie en tot wel 4 uur bescherming tijdens het zwemmen. Het bevat aloe vera en vitamine E, heeft een fijne textuur dat goed uitsmeert en geen olie-achtig gevoel achterlaat.

Bondi Sands Sunscreen Lotion Coconut Beach Scent SPF50+ is een waterproof zonnebrand die ook tot wel 4 uur goed beschermd, ook tijdens het zwemmen. Verrijkt met de heerlijke geur van kokos, smeert goed uit en houdt de huid heerlijk soepel.

Bondi Sands Sunscreen Lotion Coconut Beach Scent SPF30 is een waterproof zonnebrand, blijft tot wel 4 uur goed bescherming bieden, ook tijdens het zwemmen en is verrijkt met de heerlijke zomerse geur van kokos. Laat geen olie-achtig gevoel achter en smeert gemakkelijk uit.


Wat is een goede zonnebrandcrème?

Wat is de beste zonnebrandcrème of wat is een goede zonnebrandcrème? Deze vraag krijgen wij met enige regelmaat. Er zijn veel goede maar ook slechte zonnebrandcrème's te verkrijgen. Wat goed of slecht is, die keuze ligt tegelijk ook bij jezelf. Wel zit er een degelijk verschil tussen een natuurlijk en chemisch zonnefilter.

Lees onze blog hierover: Keuzehulp bij zonnebrandcrème!


Wat is beter zonnebrandcrème of zonnebrandspray?

Zowel zonnebrandcrèmes als zonnebrand spray bieden effectieve bescherming tegen de zon, maar ze hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Crèmes bieden vaak een meer betrouwbare en grondige dekking dan zonnebrandsprays. Bovendien bestaat het risico dat bij sprays niet alle gebieden voldoende worden bedekt, vooral bij wind. Sprays zijn daarentegen vaak gemakkelijker en sneller aan te brengen, wat het aantrekkelijker maakt deze te gebruiken.

 

Wat is beter factor 30 of 50?


Factor 30 blokkeert ongeveer 97% van de UVB-stralen, terwijl factor 50 ongeveer 98% blokkeert. Hoewel factor 50 een iets hogere bescherming biedt, is het belangrijkste om te onthouden dat geen enkele zonnebrandcrème 100% van de zonnestralen kan blokkeren. Bovendien biedt een hogere SPF geen significant langere bescherming en moeten alle zonnebrandcrèmes regelmatig opnieuw worden aangebracht, vooral na het zwemmen, zweten of (buiten) sporten.

Voor extra zonverzorging raden wij de Sunscreen Lotion SPF 50+ Face Fragrance Free en Lip Balm Toasted Coconut SPF 50+ aan.

Lees ook onze blog: Moet je dagelijks een SPF gebruiken?

Bondi Sands Zonnebrand kopen?

Wil je Bondi Sands zonnebrand kopen en heb je advies nodig welke Bondi Sands zonverzorging het beste bij jouw huid past? Neem contact op met de specialisten van Care for Skin voor een goed Bondi Sands huidadvies.