Embryolisse Cleanser

Emulsion Lactee Demaquillante
€19,95
Lait Creme Moussante
€18,50
Lotion Micellaire - 250 ml
€16,97
Pain Nettoyant Doux
€9,95

Het merk Embryolisse is ooit begonnen met het paradepaardje de Embryolisse Lait Creme Concentre. De Dermatoloog Dr. Tricot, toen verbonden aan het Saint Louis Ziekenhuis in Parijs, ontwikkelde in 1950 deze crème om de meest extreem gevoelige huid te kunnen voorzien.

Dit bleef niet onopgemerkt, waardoor  de rest van de medische wereld dit product vlot opgepakte als zijnde de crème voor de gevoelige huid.

De Lait Crème Concentre werd al snel voorgeschreven door vele dermatologen en is al vele jaren het cultproduct in de Franse apotheken. Zowel het merk als de Lait Crème Concentre heeft een vlucht genomen en is inmiddels het beauty geheim van vele generaties, artiesten, influencers en hun volgers.

Als je er eenmaal mee begint, blijf je het gebruiken! Efficiënt, toegankelijk en multifunctioneel!

 

Embryolisse huidverzorging

Inmiddels heeft Embryolisse het assortiment uitgebreid en voorziet in de behoefte van alle huidtypes en huidcondities. De filosofie achter Embryolisse is dat de producten zijn ontwikkeld om de huid met natuurlijke ingrediënten te voorzien in haar behoefte, met daarbij gericht op hoge effectiviteit en tolerantie.

De gevoelige huid, maar ook de droge huid en daarmee alle huidtypes zullen na het gebruik van Embryolisse crèmes, de huid als goed gevoed, gehydrateerd en gezonder ervaren.

De Embryolisse Creme is een dagelijkse voeding en verzorging die zowel voor de dag- als nachtverzorging gebruikt kan worden. Er zijn cremes voor de droge huid, voor de gevoelige huid, maar ook creme's voor de rijpere huid.

Naast een creme is het dagelijks gebruik van een Embryolisse Cleanser aan te raden, de huid dient zowel in de ochtend als ik de avond gereinigd te worden, de Embryolisse Emulsion Lactee Demaquillante is een milde reiniger die de huid naast het reinigen ook kalmeert en verzorgd. Deze reiniger is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

Voor de huidtypes die net iets meer nodig zijn dan alleen een creme is het fijn om een Embryolisse Serum te gebruiken. Een serum is een product met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid intensieve voeding geven en kan zowel voor de dagverzorging als voor de nachtverzorging aangebracht worden. Het Embryolisse Hydra Serum is een serum wat bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten en geeft de huid een optimale hydratatie waardoor deze soepel aanvoelt.

Voor de huid rondom de ogen en de lippen is er de speciale Embryolisse Oogverzorging en Embryolisse Lipverzorging. Deze zijn specifiek afgestemd op de gevoelige huid rond de ogen en lippen. De Embryolisse Secret de Maquilleurs Eclat Regard is een oogcreme die de vorming van donkere kringen en zwellingen tegengaat, ook verkoelt het de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Een fijne lipverzorging is de Embryolisse Contour Yeux Levres Redensifiante, deze kan zowel voor de lip- en oogcontour gebruikt worden. Deze creme bevat hyaluronzuur en verstevigd daardoor de huid.

Voor de wekelijkse extra verzorging kan er een Embryolisse Scrub en een Embryolisse Masker gebruikt worden. Een scrub, zoals de Embryolisse Creme Exfoliante verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Dit zorgt er voor dat de huid weer zacht en soepel aanvoelt en de aanvullende verzorging beter wordt opgenomen door de huid. Een masker, zoals het Embryolisse Hydra Masque geeft een vochtboost aan de huid, dit masker geeft intensieve hydratatie en zal de huid een steviger uiterlijk geven. Een masker en scrub kunnen 1 tot 2 keer per week gebruikt worden, afhankelijk van de behoefte van de huid.

 

Embryolisse Cleanser

De reiniging is een van de belangrijkste stappen in je huidverzorgingsroutine. Je verwijdert vuil van buitenaf en vuil van binnenuit, zoals talg. De huid zal dan het serum of de creme die je vervolgens aanbrengt beter opnemen. Een gereinigde huid zal ook minder snel onzuiverheden en oneffenheden vertonen. Embryolisse heeft de volgende cleansers in het assortiment.

Embryolisse Emulsion Lactee Demaquillante: Embryolisse Emulsion Lactee Demaquillante is een hydraterende cleansing geschikt voor alle huidtypen. De Emulsion Lactee Demaquillante is rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid reinigen, voeden, verzachten en kalmeren. Zelfs de zeer droge of gevoelige huid kan hiermee worden gereinigd en voelt daarna weer comfortabel aan. 

Embryolisse Lait Creme Moussante: Embryolisse Lait Creme Moussante is een zeepvrije reiniging die geschikt is voor alle huidtypen. De Reiniger is gebaseerd op supervette ingrediënten, waardoor de huid na het reinigen super zacht aanvoelt. De Lait Creme Moussante kan voor zowel het lichaam als gezicht gebruikt worden. 

Embryolisse Lotion Micellaire: Embryolisse Lotion Micellaire is een reinigende en verzachtende make-up reiniger voor gezicht, lippen en ogen. Alle onzuiverheden worden moeiteloos verwijdert, zelfs waterproof make-up. De Lotion bevat bloemenwater met o.a. korenbloem, kamille en glycerine, die de huid verzachten en kalmeren. De Lotion is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid.

Embryolisse Pain Nettoyant Doux: Embryolisse Pain Nettoyant Doux is een zeepvrij wastablet die de huid reinigt en voedt. De huid voelt na gebruik weer zacht aan. Het wastablet is geschikt voor de droge en gevoelige huid. 

Embryolisse Rosamelis: Embryolisse Rosamelis is een alcoholvrije tonic met een zacht bloemenparfum van oranjebloesem, roos, korenbloem en toverhazelaar. De Tonic laat een verfrissend gevoel achter en reinigt de huid. Parabenen-vrij en geschikt voor alle huidtypen. 

 

Embryolisse bestellen

Bij Care for Skin kunt u de producten van Embryolisse kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw gezichtsverzorging op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.