Kerstcadeaus

De mooiste kerstcadeaus shop je natuurlijk bij Care for Skin. 

Bestseller
Room Spray - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Eau de Parfum - Velvet Tonka
€190,00
Dewy Skin Kit
€68,95
Hydramemory Kit
Comfort Zone
€114,30
Tranquillity Home Fragrance
€66,75
Sensitive Gift Box
€59,95
CSA Kit Retinal Edition
€167,20
Tranquillity Home Spray
€39,25
Tranquillity Roll-On
€17,50
Bestseller
Eau de Parfum - Un Bois
€110,00
Aloë Vera Box
€59,95
-10%
+ Gratis oogcrème
Hyaluron  Gift Set
€44,00
€39,60
Bestseller
Eau de Parfum - Un Musc
€110,00
Tranquillity Home Fragrance
€14,85
Home Essentials Nuit des Figues 2023
€60,00
Room Spray - Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€19,90
Tranquillity Dry Body Oil
€22,50
Night & Day Kit
Comfort Zone
€109,00
Hand Gift Set Voyage Vétiver
€39,50
Pagina 1 van 3

Kerstcadeau vrouw

Het perfecte kerstcadeau voor een vrouw kopen, dat is een hele opgave. Bij Care for Skin helpen we je graag! Een cadeau voor haar, de vrouw die eigenlijk alles al heeft of altijd zegt geen cadeau te willen, juist voor haar wil je dat ene originele kerstcadeau kopen. Dat ene kerstcadeau waar ze echt blij mee is en wat niet in het badkamer kastje weggestopt wordt om nooit gebruikt te worden. Denk dan eens aan een luxe gezichtsverzorging set, zoals de Medik8 CSA Kit Retinal of de Phyris Collagen Power Box.

Kerstcadeau man

Het lijkt een onmogelijke opgave, een kerstcadeau voor een man kopen en dan ook nog een origineel kerstcadeau. Verras hem eens met huidverzorging voor mannen, de Tweezerman facial grooming set of koop die lekkere Marie Stella Maris geurkaars, die je zelf ook zo lekker vindt. Met de Medik8 CSA Retinal Men's Kit pak je echt eens uit en geef je hem een complete skincare set die zeker in de smaak zal vallen.

Leuke kerstcadeaus

Elk jaar weer de meest originele en leuke kerstcadeaus kopen lijkt soms een onmogelijke opgave. Kerstcadeaus online kopen is eenvoudig en we hebben zoveel keuze dat er zeker weten ook voor jou leuke kerstcadeaus bij zitten. Onze gifts zijn zeer uiteenlopend en voor iedereen is er een leuk kerstcadeau te vinden. Luxe Make-up sets, Marie Stella Maris Geurstokjes, skincare sets, verschillende giftsets en voor als je het echt niet weet een Care for Skin cadeaubon. Kortom de leukste kerstcadeaus koop je online bij Care for Skin.

Kerstcadeau ideeën

Ben je nogal inspiratieloos wat betreft kerstcadeaus en weet je echt niet wat je nu weer moet kopen. Kun je bij onze selectie kerstcadeaus en giftsets het perfecte cadeau niet vinden? Neem dan contact met ons op en we helpen je door middel van passend advies om de perfecte skincare set te vinden. Afgestemd op de huidbehoefte en wensen van de ontvanger van het cadeau. Zo krijg je een persoonlijk en passend kerstcadeau wat je morgen al in huis kunt verwachten!