Vrouwen

Vrouwen zijn alleskunners, bikkels. Ze kunnen alle ballen tegelijk in de lucht houden. Vaak vergeten ze daarbij zichzelf. Daarom is het fijn om dag te hebben als Internationale Vrouwendag. Een dag in het teken van de vrouw. Een dag om jezelf op nummer 1 te zetten, de aandacht op jezelf te richten en een echte verwendag in te plannen.

 

Veel van de merken in onze shop zijn opgericht of worden geleid door vrouwen.
Vrouwen met een missie. Wij zetten ze graag in het zonnetje.

 

Charlotte de SchepperCaroline RigoLinda Bot

Body&Bess: Charlotte de Schepper

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 de natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.

Cent Pur Cent: Caroline Rigo

Cent Pur Cent staat voor natuurlijke, pure, minerale en gezonde make-up. De Cent Pur Cent poeders bestaan immers uit de meest pure en natuurlijke mineralen. Ze waken er ook over dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn en van gecertificeerde organisaties afkomstig zijn.

 

Loveli: Linda Bot

Natuurlijk staat bij Loveli op nummer 1. Nu is het woord 'natuurlijk' niet beschermd en kan iedere producent het op z'n potjes zetten. Ze droomt van een wereld waarin we samenwerken met de natuur. Loveli is 100% troepvrij en 100% natuurlijk. De slogan: Try it, love it & fall in love with lovely is volledig van toepassing.

Bekijk Body&Bess

Bekijk Cent Pur Cent

Bekijk Loveli

 

Tips voor wat fijne me-time:

Regel oppas voor de kinderen

Zorg dat je echt even aandacht aan jezelf kan besteden. Regel oppas voor de kinderen, stuur je partner de deur uit, of combineer die twee.

 

Laat je niet afleiden

Laat je niet afleiden door allerlei klusjes in huis die nog gedaan moeten worden. De was kan echt wel even blijven liggen en die stofzuiger komt ook wel weer een keer aan de beurt. Vandaag is het tijd voor JOU!

 

Maak van je badkamer een echte spa

Laat het bad vol lopen, en als je die niet hebt, zet dan de douche alvast aan terwijl je je uitkleed. Gebruik een heerlijke doucheolie  en neem de geur diep in je op

 

Ontspan!

Vrouwen kunnen zich maar moeilijk ontspannen. Het hoofd draait overuren en gedachtes vliegen voorbij. Probeer te genieten van de tijd die je alleen bent. Focus je op je ademhaling of doe een meditatiesessie.

 

Verwen jezelf met jouw favoriete beautyproducten

Het is fijn om jezelf af en toe te verwennen met die heerlijke crème of die mooie nagellak. Dit geeft je zelfvertrouwen meteen een enorme boost.