Travelsizes

Je kent het wel, je gaat op vakantie en je neemt te veel spullen mee, grote flessen shampoo's, bodylotions, crèmes etc. Travelsizes zijn daarom erg handig om mee te nemen naar je vakantiebestemming, zowel voor in de auto als in het vliegtuig. Wij hebben een aantal leuke travelsizes in ons assortiment. 

Wat zijn eigenlijk de regels van hand-ruimbagage als je gaat vliegen? 

Handbagage

In je handbagage mag je bijna alles meenemen, behalve als het op de lijst van gevaarlijke zaken staat. Sommige gebruiksvoorwerpen, zoals bijvoorbeeld scharen of nagelvijlen mogen alleen mee in je ruimbagage. Heb je per ongeluk iets in je handbagage gestopt dat daar niet thuis hoort, en is je ruimbagage al ingecheckt? Je kunt deze kleinere voorwerpen eventueel laten opsturen. 

Vloeistoffen en gels
 
- Vloeistoffen en gels die je van huis meeneemt, bijvoorbeeld voor je persoonlijke verzorging, mogen mee in verpakkingen van maximaal 100 ml.
- Verzamel deze verpakkingen in een doorzichtig, hersluitbaar plastic zakje van maximaal één liter; maximaal één plastic zakje per reiziger.
- Medicijnen, dieet- en babyvoeding mogen mee zonder de 100 ml beperking, als je kunt aantonen dat deze noodzakelijk zijn. Neem daarom een doktersverklaring voor je medicijnen mee. En als je reist met een baby (tot 3 jaar) mag de babyvoeding voor de reis ook mee in je handbagage.
- Alles wat je taxfree koopt, ook op andere luchthavens, mag mee in je handbagage. Zorg dat je aankopen met de kassabon in een verzegelde tas zitten.

Ruimbagage

Elke luchtvaartmaatschappij heeft eigen richtlijnen voor maximale bagage. Het aantal kilo’s dat je mag meenemen, staat op je ticket. Voor ruimbagage geldt dat vrijwel alles mee mag, behalve als het op de lijst van gevaarlijke zaken staat. Twijfel je of je bepaalde dingen mag meenemen? Vraag het je luchtvaartmaatschappij.

Anti Stress Cream 15 ml
€10,00
-25%
Brow Rescue kit
Tweezerman
€37,90
€28,50
Equendio Cream 15 ml
€18,90
Exoliere Night Cream 15 ml
€18,90
G.E.A.R. Verzorgingsset
€39,95
Nail rescue kit
Tweezerman
€29,90
Tender Rose Cream 15 ml
€10,00
Tender Rose Tonic 50 ml
€6,00
Travel Set
MARC INBANE
€39,95