Alpha-H

door Anja van Dijken
7 Mei 2023

Even voorstellen: ALPHA-H!

Alpha-H

Nog nooit is een huidverbeteringsmerk zo duidelijk en eerlijk geweest. Alpha-H staat voor integriteit, effectiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en last but not least: Alpha-H is cruelty free! Pure ingrediënten, waarin effectiviteit en kwaliteit voorop staan. Geen toevoegingen aan de producten van harde chemicaliën, onnodige ingrediënten of vulstoffen die er niet toedoen. Het uit Australië afkomstige Alpha-H is een professioneel merk dat zich richt op huidverbetering. Pure en hoge percentages werkstoffen zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamines A, B, C en E.

Met deze effectieve ingrediënten kunnen we niet anders stellen dan dat Alpha-H duidelijk effect heeft op de huid en wel op celniveau. Waar nodig of mogelijk, wordt er gekozen voor een lage pH-waarde. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken.

Alpha-H, huidverbetering van binnenuit op celniveau voor korte en lange termijn.

 

Alpha-H vrij van harde chemicaliën

Alpha-H producten zijn zo clean mogelijk, waarbij Alpha-H zich richt op een combinatie tussen het beste uit de wetenschap met natuurlijke ingrediënten of alternatieven. Alpha-H doet geen concessies aan kwaliteit en effectiviteit, ongeacht de prijs van sommige grondstoffen.

Deze ingrediënten komen dus niet voor in de producten van Alpha-H:
parabenen, SLS/SLES, petrolatum, parrafine, ftalaten, nanodeeltjes, 1,4 - dioxane, ethyl acrylaten, methyl methacrylate, butyl methacrylate, hydroxypropyl en tetrahydrofurfuryl methacrylate, trimethylolpropane trimethacrylate, aluminium zouten, dierlijke olien, muskes, vetten, BHA, BHT, onoplosbare plastic microbeads, lood, kwik, minerale olie, polyacrylamide, acrylamide, talk, synthetische geurstoffen.



Alpha-H duurzaam

Waar mogelijk kiest Alpha-H voor lokale (Australische) ingrediënten die verwerkt worden in de producten. Daarnaast bestaan de verpakkingen voor 35% uit gerecycled materiaal, waarbij alle tubes, flesjes en bijbehorende doosjes 100% recyclebaar zijn.

Alle producten zijn vrij van palmolie en vormen daardoor geen bedreiging voor het milieu, de ecosystemen of de gemeenschappen.

Geen palmolie, geen plastic microbeads, vegan friendly en dierproefvrij.



Alpha-H Cruelty Free

Sinds augustus 2021 is Alpha-H officieel toegelaten tot het Leaping Bunny Program. Dit is een internationaal erkend programma, waardoor het voor de consument makkelijk te herkennen is dat Alpha-H dierproefvrij is.

 

Welke producten heeft Alpha-H?

Alpha-H heeft voor alle huidtypes en huidproblemen een oplossing. Het Alpha-H serum, maar ook de Alpha-H exfoliant en scrub. In combinatie met de Alpha-H dagcrème en Alpha-H cleanser, zorgt dat ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om jouw tijdelijke huidprobleem (je huidconditie) grondig aan te pakken.

Geen loze beloftes, maar werkelijke huidverbetering kun je van de Alpha-H producten verwachten.

Naast de Alpha-H nachtcrème en Alpha-H gezichtscrème zijn ook de Alpha-H gezichtsolie, Alpha-H oogverzorging en Alpha-H lipverzorging mooie duidelijke producten die werken aan de verbetering van jouw huid.

De Alpha-H Giftset/Sets zijn erg leuk om cadeau te geven of te krijgen, maar ook handig om als try-out in te zetten als je de producten van Alpha-H wilt testen of als travel mee te nemen op reis.

 

Wat zijn de bestsellers van Alpha-H?

Alpha-H heeft een aantal mooie items die je met recht de bestsellers van Alpha-H kunt noemen. De Alpha-H Liquid Gold, de Alpha-H Clear Skin Tonic, de Alpha-H Balancing Cleanser en met stip op nummer 1 is het Alpha-H Vitamin B Serum een ware bestseller!

We laten je even smullen aan deze mooie Alpha-H producten:

 

Alpha-H Vitamin B serum

Dit sterk hydraterende en herstellende Alpha-H Vitamin B Serum legt een vochtreservoir aan in de huid, herstelt de huidweerstand, remt de talgproductie en stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur. Een bijzonder mooi serum dat voor de vette huid, maar ook de droge huid, gevoelige huid en vochtarme huid veel kan betekenen. Een serum dat rijk is aan antioxidanten die eigenlijk in elke badkamer moet staan en voor iedere huid geschikt is.

Alpha-H Vitamin B Serum Alpha-H Balancing Cleanser

Alpha-H Vitamin B Serum

Alpha-H Balancing Cleanser

 

Alpha-H Balancing Cleanser

Deze romige Alpha-H Balancing cleanser kalmeert, verzacht en verzorgt de huid. De vitamine E en de aloë vera zorgt ervoor dat de huid mild wordt gereinigd van vuil, talg, maar ook (oog)make-up. De pH-waarde van de huid wordt door deze cleanser weer op peil gebracht.

 

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF50

De Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF50 is een sterk hydraterende en beschermende, voedende Alpha-H crème voor iedere huid. Super geschikt om als primer te gebruiken onder de make-up. Het is niet vettig en laat geen witte waas achter, ondanks de hoge beschermingsfactor SPF50.

 

Alpha-H Essential Hydration Cream

Intense voeding, rijk aan antioxidanten, herstellend van roodheid en irritatie, dat is wat de Alpha-H Essential Hydration Cream (dag en nacht ineen) doet voor de huid. Is jouw huid aangetast door koude, verbranding of droogte kies dan voor deze Alpha-H Essential Hydration Cream, een ware SOS crème om altijd bij de hand te hebben.

 

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF50 Alpha-H Protection Plus Daily SPF50+ Alpha-H Essential Hydration Cream

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF50

Alpha-H Protection Plus Daily SPF50+

Alpha-H Essential Hydration Cream

 

Alpha-H Protection Plus Daily SPF50+

Deze Alpha-H Protection Plus Daily SPF50+ is een rijk hydraterende, beschermende dagcrème voor alle huidtypes, die de vroegtijdige huidveroudering remt. Het bevat krachtige antioxidanten zoals pycnogenol en granaatappelzaad olie. Deze antioxidanten maken dat de huidbarrière intact blijft (antibacterieel en ontstekingsremmend), daarnaast wordt de celvernieuwing ondersteund en de doorbloeding gestimuleerd. Glycerine en mangozaad boter gaan vochtverlies tegen, waardoor uitdroging wordt voorkomen en de huidbarrière sterk blijft.

 

Alpha H Liquid Gold

Het paradepaardje is de Alpha-H Liquid Gold, een 4-1 nachtpeeling. De Alpha-H Liquid Gold is als een exfoliant, serum, lotion en moisturizer ineen. Het stimuleert hierdoor de huidvernieuwing, de aanmaak van collageen, helpt de huid herstellen van zonschade, pigmentatie en ouderdomsvlekken. Fijne lijntjes en rimpelvorming zal verminderen. Het serum is bedoeld om alleen in de avond te gebruiken, om de dag en is vooral geschikt voor de rijpere, anti aging huid.

Alpha-H Liquid Gold Alpha-H Clear Skin Tonic

Alpha-H Liquid Gold

Alpha-H Clear Skin Tonic

 

Alpha H Clear Skin Tonic

De Alpha-H Clear Skin Tonic is een exfoliërende, kalmerende en ontstekingsremmende lotion voor de gecombineerde huid en de vette huid. Het geeft de huid balans en zorgt ervoor dat de acne bacteriën zich niet zullen verspreiden, met een zuivere en matte huid als resultaat. Deze Clear Skin Lotion bevat 2% salicylzuur en tea tree oil.

Advies over Alpha-H?

Heb je advies nodig welke producten van Alpha-H bij jouw huid passen, welk huidprobleem je graag wilt oplossen en welke producten daarvoor nodig zijn? Neem contact op met onze Alpha-H specialisten van Care for Skin. We helpen je graag de beste Alpha-H crème te vinden voor jouw huid.

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.