De kracht van Blue Blood!

door Anja van Dijken
29 April 2024

Neoderma staat bekend om zijn innovatieve huidverzorgingsproducten die gebruikmaken van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde technologieën om de huid te verbeteren en te verjongen. Een van hun meest geliefde producten is de Blue Blood Gel, een krachtige formule die de huid een boost geeft en verschillende huidproblemen aanpakt. Laten we eens dieper ingaan op wat de Blue Blood Gel precies doet en voor welke huidtypes het geschikt is.

Wat doet Blue Blood Gel?

De Blue Blood Gel van Neoderma is een veelzijdig product dat alleen maar voordelen biedt voor feitelijk elke huid, elke leeftijd, elk huidprobleem en elke huidconditie. Een ware alleskunner zogezegd, maar wat zijn nu de werkelijke feiten:

 

Zuurstofboost: hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd, met als gevolg een gladder, steviger en veerkrachtiger huid.

Rimpels verminderen zichtbaar.

Vitamine A en E, afkomstig van perzikpitolie: herstellen de huidbarrière en voeden de huid intens.

Vitamine B5 (D-Panthenol): heeft anti-aging eigenschappen, bevordert de celvernieuwing.

Intense hydratatie.

Ontstekingen verminderen.

Beschadigde huid herstelt.

Kalmeert de huid.

Bevat antioxidanten, vitamines en mineralen.

 

Hoe gebruik je Blue Blood Gel?

Het gebruik van de Blue Blood Gel is eenvoudig en past gemakkelijk in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng de gel aan op een schone huid, bij voorkeur na het reinigen met een cleanser en het gebruik van lotion. Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid gel in op het gezicht en de hals. Gebruik de Blue Blood Gel zowel 's ochtends als 's avonds voor optimale resultaten. Voor een extra verfrissend effect kun je de gel ook koelen voor gebruik.

TIP

Neoderma Blue Blood Gel kan als serum of als booster ónder het serum worden aangebracht, maar het is altijd de 1e stap na de cleanser en de gezichtstoner.

 

Neoderma Blue Blood Gel - Youth Infuser Neoderma Blue Blood Oxyglow face serum

Neoderma Blue Blood Gel - Youth Infuser

Neoderma Blue Blood Oxyglow Face Serum

 

Voor welke huidtypes is Neoderma Blue Blood Gel geschikt?

De serums Blue Blood Gel zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de vette of acne-gevoelige huid, maar ze zijn ook geschikt voor alle huidcondities en leeftijden. De lichte en zijdezachte textuur van de gel maakt het ideaal voor dagelijks gebruik. De hydraterende, kalmerende, voedende en stimulerende eigenschappen van de gel maken het ook een uitstekende keuze voor mensen met een droge of geïrriteerde huid die op zoek zijn naar een effectieve oplossing om hun huid te herstellen en te verjongen.

Kortom, Neoderma's Blue Blood Gel is een krachtig huidverzorgingsproduct dat de huid hydrateert, kalmeert en verjongt. Met zijn unieke formule en natuurlijke ingrediënten is het een must-have voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veelzijdige oplossing voor een stralende en gezonde huid.

Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 beige

Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30

Neoderma Blue Blood Face Sunscreen SPF30 beige

 

Wat is het assortiment van de Blue Blood Gel?

De verschillende Blue Blood Gel's in the picture:

Neoderma Blue Blood Gel - Youth Infuser

De basic die alles in zich heeft, het dagelijks serum voor elke huid, huidtype, huidconditie en huidprobleem.

 

Neoderma Blue Blood Gel Sunscreen SPF30

Mooie voedende en hydraterende zonbescherming tegen UVA, UVB en IR stralen. Deze Blue Blood Gel Sun zijn verkrijgbaar in kleurloos, naturel en beige.

 

Neoderma Blue Blood Gel Oxyglow Face Serum

De "best you can get"! De Rolls Royce onder de serums, sterke anti-aging, hydratatie, herstel en boost van de huid zijn het resultaat van dit serum.

 

Neoderma Blue Blood Gel en Mighty Size's

Veel Neoderma producten zijn verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 100ml. Deze Mighty Size items zijn uiteraard iets voordeliger dan de kleinere verpakkingen, maar dat niet alleen, ook het milieu heeft hier baat bij. Dus wat ons betreft zijn de Neoderma Mighty Size verpakkingen een echte aanrader.

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.