Neoderma Serum

Neoderma maakt gebruik van een breed scala aan natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun bewezen voordelen voor de huid. Denk hierbij aan krachtige antioxidanten, hydraterende plantenextracten en andere waardevolle componenten die samenwerken om de huid te voeden, te herstellen en te beschermen.

 

Het belang van een serum

Een van de meest geliefde producten van Neoderma is het serum. Maar wat doet een serum eigenlijk en waarom zou je het opnemen in jouw dagelijkse routine?

Hoog Geconcentreerde Formules:

Serums bevatten sterk geconcentreerde ingrediënten die diep in de huid doordringen. Neoderma-serums zijn samengesteld met geavanceerde formules die specifiek zijn ontworpen om de huid te voeden, te verjongen en specifieke problemen aan te pakken.

Gerichte Werkzaamheid:

Serums richten zich op specifieke huidproblemen, zoals fijne lijntjes, donkere vlekken, of een doffe teint. Neoderma-serums bieden gerichte werkzaamheid, zodat je kunt profiteren van doelgerichte verbeteringen in jouw huidtextuur en uitstraling.

Gemakkelijk te Integreren:

Een serum is gemakkelijk te integreren in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Breng het aan vóór je moisturizer, zowel 's ochtends als 's avonds, voor optimale resultaten.

 

Onze bestsellers

Neoderma Blue Blood Gel - Youth Infuser

Dit serum voorziet de huid van een zuurstofboost. Hierdoor wordt de activiteit van de huidcellen gestimuleerd en krijgt de huid een zachter, egaler en steviger uiterlijk. Geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd.

Neoderma Neo-White Face Serum

Een luxe verhelderend serum die de huid direct versterkt om een optimaal verhelderend effect te bieden tegen zichtbare pigmentatie.

Neoderma Blue Blood Oxyglow Face Serum

Dit is de Rolls Royce onder de serums. Het bevat een unieke textuur om de huid van zuurstof te voorzien, haar te hydrateren en haar frisse, stralende vitaliteit terug te geven.

 

Neoderma serum kopen?

De serums van Neoderma koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.