Neoderma Exfoliators & Scrubs

Neoderma is een vooraanstaand merk in de wereld van natuurlijke huidverzorging. Het combineert eeuwenoude kennis van krachtige plantaardige ingrediënten met geavanceerde technologie, resulterend in innovatieve en effectieve huidverzorgingsproducten. Neoderma's benadering richt zich op het in balans brengen van de huid, het herstellen van de natuurlijke glans en het bieden van een duurzame oplossing voor verschillende huidproblemen.

Of je nu op zoek bent naar anti-aging, hydratatie of specifieke behandelingen voor gevoelige huid, Neoderma heeft een breed scala aan producten die voldoen aan diverse behoeften en huidtypen. Van gezichtsreinigers tot maskers en serums, Neoderma biedt een holistische benadering van schoonheid door de kracht van de natuur te omarmen.

 

Het belang van exfoliators & scrubs

Exfoliatie is een cruciaal onderdeel van een gezonde huidverzorgingsroutine. Onze huid vernieuwt zich voortdurend door oude huidcellen te vervangen door nieuwe. Echter, met de tijd kan dit natuurlijke proces vertragen, waardoor dode huidcellen zich opstapelen en de huid er dof en verstopt uit kan zien. Hier komen exfoliators & scrubs om de hoek kijken.

Verwijder dode huidcellen

Exfoliators helpen bij het zachtjes verwijderen van dode huidcellen, waardoor de huid frisser en helderder wordt. Dit bevordert ook een betere opname van andere huidverzorgingsproducten.

Stimuleer de circulatie 

Door het gebruik van een scrub wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat kan bijdragen aan een gezondere en stralendere teint.

Verminder onzuiverheden 

Een exfoliant kan helpen bij het verminderen van verstopte poriën en het voorkomen van acne door overtollig talg en vuil te verwijderen.

 

Onze bestsellers

Neoderma Face Luster Deep Cleansing Scrub

Een verfrissende scrub met zachte, zuiverende korrels die verstopte poriën, make-up en overtollig olie verwijdert. Het maakt de huid glad en stralend.

Neoderma Face Luster Exfoliating Cream

Een combinatie van zachte reiniging en scrub. Deze crème bestaat uit natuurlijke extracten en oliën, die helpen om dode huidcellen te verwijderen. De huid ziet er weer vernieuwd, stralend en glad uit.

 

Neoderma exfoliators & scrubs kopen?

De exfoliators & scrubs van Neoderma koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.