Neoderma Neo-Sense

Het zelfverdedigingssysteem van onze huid zit vol met individuele anti-irriterende stoffen om de natuurlijke beschermende barrières te herstellen. De Neo-Sense-lijn is speciaal samengesteld om de gevoelige huid optimaal gehydrateerd te houden en om te gaan met chronisch ongemak en roodheid van de gevoelige huid. 

De producten zijn verrijkt met kamille en calendula: zij verzachten direct de gestresste huid en verminderen roodheid en een jeukerig gevoel. Squaleen en tocoferol herstelt de natuurlijke vocht- en vetlaag van de huid, waardoor een trekkerig gevoel en droogte verdwijnt. Daarnaast heeft extract van kappertjes (ja, die je kunt eten!) een hoge ontstekingsremmende werking, waardoor irritatie snel minder en voorkomen wordt. De huid voelt comfortabeler aan.

 

Neo-Sense Renewal Face Serum - stimuleert de celactiviteit van de huid, waardoor ze zich beter kan verweren tegen invloeden van buitenaf. Tocoferol biedt effectieve antioxidante bescherming en kamille en calendula brengen de geïrriteerde huid tot rust.

Neo-Sense Day Face Cream - een rijke, snel absorberende dagcrème voor de gevoelige huid. Die de huid voedt met vocht en verlichting geeft bij het gevoel van ongemak of strakheid. Het zorgt voor gladheid en soepelheid, terwijl het roodheid vermindert. 

Neo-Sense Night Face Cream - een verzachtende nachtcrème voor de gevoelige huid. Die vochtverlies helpt voorkomen en ultra-droge, gevoelige huid voedt. In de ochtend lijkt de huid soepel en vernieuwd en is de vochtbarrière versterkt. 

Neo-Sense Relaxing Face Mask - een smeuïg masker welke de huid kalmeert en hydrateert. Verrijkt met de krachtige werking van pindaolie, dat de huid versterkt en hydrateert, waardoor deze frisser en gladder wordt. Het tempert het ongemakkelijke gevoel en zorgt voor een stralend, gezond uiterlijk.