Neoderma Neo-Hydro

De meest verkochte productlijn van Neoderma is Neo-Hydro, omdat hij zich richt op vochtherstel en hierdoor daadwerkelijk bij elk huidtype en elke leeftijd past. De lijn bestaat uit 8 producten met diverse texturen, waardoor er voor iedereen een geschikte textuur bij zit.

De producten zijn doordrenkt met krachtige hydraterende werkstoffen, zoals saccharide isomerate (een huididentiek koolhydraatcomplex) en hyaluronzuur. Diverse plantenextracten beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering, verhelpen droogtelijntjes en schilfers en geven de huid een stralende glans. De Neo-Hydro lijn is tevens een mooie lijn om kennis te maken met Neoderma of om mee te beginnen op een jonge leeftijd.


 

Neo-Hydro Light Face Cream - vochtinbrengende 24-uurscrème voor de gecombineerde, jonge of normale huid dankzij de lichte, olievrije  formule. 

Neo-Hydro Face Cream - vochtinbrengende 24-uurscrème voor de normale tot drogere huid. Jojobae-olie maakt de huid zacht en voorkomt een trekkerig gevoel.

Neo-Hydro Advanced Face Cream - intensieve, romige 24-uurscrème voor de droge tot zeer droge huid, dankzij amandelolie, jojobaolie en druivenpitolie. 

Neo-Hydro Moisturizing Face Serum - vochtinbrengend en -herstellend serum, geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd

Neo-Hydro Firming Face Serum- verstevigend en vochtherstellende serum om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. 

Neo-Hydro Intensive Face Mask - intensief voedend crèmemasker die vet- en vochttekort van de normale tot droge huid aanvult. 

Neo-Hydro Revitalizing Face Mask - oppeppend, verfrissend en voedend crèmemasker geschikt voor elk huidtype.  

Neo-Hydro Revitalizing Eye Mask - geconcentreerd, zijdeachtig oogmasker, dat rimpels en tekenen van vermoeidheid, zoals wallen en donkere kringen vermindert. Geschikt bij de eerste tekenen van huidveroudering of een vermoeide ooghuid