Neoderma Moisturizer (24u)

Neoderma staat bekend als een vooraanstaand merk in de wereld van natuurlijke huidverzorging. Met een diepgaand begrip van de synergie tussen wetenschap en natuur, heeft Neoderma zich toegewijd aan het ontwikkelen van producten die niet alleen effectief zijn, maar ook de natuurlijke balans van de huid respecteren.

Het merk heeft zijn wortels in Griekenland, waar het gebruikmaakt van de rijke flora en kruiden van het Middellandse Zeegebied. De formules zijn doordrenkt met natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, aloë vera en diverse krachtige plantenextracten. Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd vanwege hun hydraterende, voedende en herstellende eigenschappen.

 

Het belang van een moisturizer

Een moisturizer, ofwel een vochtinbrengende crème, is een onmisbaar onderdeel van een effectieve huidverzorgingsroutine. De werking ervan gaat verder dan alleen het leveren van hydratatie. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van de werking van een moisturizer:

  1. Hydratatie: Een goede moisturizer voorziet de huid van essentieel vocht, waardoor deze gehydrateerd blijft. Dit is cruciaal om een droge huid te voorkomen, wat kan leiden tot schilfering, jeuk en irritatie.

  2. Barrièreherstel: Moisturizers helpen bij het herstellen van de natuurlijke barrière van de huid. Dit beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.

  3. Verzachtende Eigenschappen: Veel moisturizers bevatten ingrediënten met verzachtende eigenschappen, waardoor de huid zacht aanvoelt en irritatie wordt verminderd.

  4. Anti-aging: Sommige moisturizers bevatten antioxidanten en anti-aging ingrediënten die de huid beschermen tegen vroegtijdige veroudering door vrije radicalen.

 

Onze bestsellers

Neoderma Neo-Hydro Face Cream

Deze vochtinbrengende crème helpt vochtverlies te voorkomen terwijl de huid gevoed en vernieuwd wordt. Het bestrijdt tekenen van huidveroudering en uitdroging terwijl het de elasticiteit en stevigheid bevordert.

Neoderma Neo-Hydro Advanced Face Cream

Een rijke, voedende, hydraterende gezichtscrème die de droge, vochtarme huid weer comfortabel maakt.

 

Neoderma moisturizer kopen?

De moisturizers van Neoderma koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.