Neoderma Neo-Lift

Neo-Lift is de oplossing wanneer er sprake is van huidverslapping door huidveroudering.

Met Zwitserse-appel-stamcel-extract en diamantpoeder in de hoofdrol helpt Neo-Lift bij het herstellen van de elasticiteit van de huid, waardoor de contouren van het gezicht weer worden aangescherpt en de jeugdige uitstraling wordt herboren.

Naast Zwitserse-appel-stamcel-extract en diamantpoeder bevatten de producten ook andere zeldzame werkstoffen. Roggezaadextract is rijk aan arabinoxylanen, waarvan bekend is dat het de celfuncties stimuleert. Het helpt de huid aan te spannen en haar elasticiteit terug te krijgen. Diamantpoeder en meerkleurige parelextract egaliseert de teint en heeft een soft-focus effect op de huid. Nannochloropsis Oculata (Algen) Extract is rijk aan vitamine C en vitamine B12 en heeft een verstevigend effect op de huid op lange termijn.

Neo-Lift Intensifier Face Serum - luxueuze, verfijnde en verstevigend serum voor de verslapte huid. Helpt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid, om de huiddichtheid zichtbaar te verbeteren. Dit resulteert in een stevigere huid. 

Neo-Lift Day Face Cream (normal) - luchtige liftende dagcrème voor een verslapte huid die niet erg droog is. Deze luxueuze, verfijnde, verstevigende dagcrème met spf15, verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, bevordert goed gedefinieerde gezichtscontouren. Lijnen en rimpels worden zichtbaar glad gestreken en de huid krijgt een indrukwekkende jeugdige glans en veerkracht. 

Neo-Lift Day Face Cream (dry) - romige, voedende, liftende dagcrème voor een verslapte, droge huid. Verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, bevordert goed gedefinieerde gezichtscontouren. Lijnen en rimpels worden zichtbaar glad gestreken en de huid krijgt een indrukwekkende jeugdige glans en veerkracht.

Neo-Lift Night Face Cream- intensief voedende en liftende nachtcrème voor de verslapte huid. Verrijkt met diamantpoeder en veelkleurige parels, bevordert goed gedefinieerde gezichtscontouren. Lijnen en rimpels worden zichtbaar glad gestreken en de huid krijgt een indrukwekkende jeugdige glans en veerkracht.

Neo-Lift Eye & Lip Contour Cream - een luxe twee-in-één product, doordat deze crème zowel rondom de oogcontour als de lipcontour mag worden gebruikt. Een klinisch bewezen, luxueuze, verfijnde en verstevigende crème met diamantpoeder, die rimpels bestrijdt.