Neoderma Lotion

Neoderma belichaamt de essentie van authentieke natuurlijke schoonheid. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1947, heeft Neoderma haar wortels in de kracht van de natuur en traditionele geneeskunde. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve formules en toewijding aan duurzaamheid. Neoderma gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten om de huid te voeden, te herstellen en te verjongen.

 

Het belang van een lotion

Een lotion, oftewel gezichtstoner is een essentieel onderdeel van een huidverzorgingsroutine, en Neoderma biedt een scala aan lotions die perfect passen bij verschillende huidtypen en behoeften. Hier zijn enkele redenen waarom een toner van cruciaal belang is:

Hydratatie

Lotions helpen de huid te hydrateren en vocht vast te houden, waardoor droogheid en schilferigheid worden verminderd.

Voedende ingrediënten

Veel lotions, vooral die van Neoderma, bevatten voedende ingrediënten die de huid voorzien van essentiële voedingsstoffen en antioxidanten.

Preventie van vochtverlies

Een lotion vormt een beschermende barrière op de huid, waardoor vochtverlies wordt verminderd en de huid gezond blijft.

 

Onze bestsellers

Neoderma Skin Balancer Toning-Lotion

Een gezichtstoner voor de gecombineerde en vette huid. Met deze toner sluit je de reiniging af, het kalmeert, verfijnt de poriën en vermindert overtollig talg.

Neoderma Skin Energizing Toning-Lotion

Deze gezichtstoner is de afsluiter van je reiniging. De toner is gecombineerd met een serum die de huid zuivert en hydrateert en de huid in balans brengt.

 

Neoderma lotion kopen?

De lotions van Neoderma koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.