Neoderma Neo-Youth

Neo-Youth is een luxe lijn die zich richt op het stimuleren van collageenaanmaak en is daarom geschikt voor een verouderde huid met fijne lijntjes en rimpels.

De lijn is ontwikkeld om celaanmaak te stimuleren, hydratatie te verhogen en de  huidmechanismen te ondersteunen, om de veerkracht en jeugdigheid van de huid te versterken. De producten bevatten een boost aan diverse tripeptiden die erom bekend staan de collageenproductie te verhogen, bestaande rimpels en lijntjes te verminderen en de huid veerkracht te geven. Daarnaast dient Argan olie als een soort vloeibaar goud: ze is rijk aan essentiële vetzuren en natuurlijke tocoferol, waardoor de huid optimaal gevoed wordt en de huidbarrière hersteld.

Neo-Youth Skin-Firming Face Serum - een voedend gezichtsserum verrijkt met krachtige, exclusieve, natuurlijke ingrediënten en peptiden. Dringt onmiddellijk in de huid door en vermindert buitengewoon snel de verschijning van lijnen en rimpels. Een echte must-have voor onder de crème.

Neo-Youth Anti-Wrinkle Face Cream - luxe dag- en nachtcrème voor een huid met fijne lijntjes en rimpels. Hij versterkt de natuurlijke krachten van de huid, die het verlies van veerkracht en de verschijning van rimpels en lijnen tegengaan. Hij beschermt en bevordert een gezonde, glanzende teint en laat het gezicht er strakker en steviger uitzien. 


Neo-Youth Anti-Wrinkle Eye-Neck Cream - met deze oog- en decolletécrème vergeet je nooit meer om je hals en decolleté ook in te smeren. Deze crème verhelpt tekenen van huidveroudering en beschermt de huid tegen vrije radicalen, dankzij de sterke antioxidante werking.