Neoderma Neo-Defense

Neo-Defense Eye Cream
€44,00

Wanneer de huid de eerste tekenen van huidveroudering begint te vertonen, vaak vanaf een leeftijd van 30 jaar, dan is Neo-Defense de perfecte lijn.

Neo-Defense bevat naast voedende en herstellende werkstoffen ook huidstimulerende werkstoffen die preventief werken op vroegtijdige huidveroudering. Hyaluronzuur, Q10, druivenpitolie en diverse plantenextracten zijn hiervoor verantwoordelijk. Daarnaast stimuleert Humulus Lupulus Extract (Hop extract) de collageenproductie en Heemstwortelextract bespoedigt huidherstel en wondgenezing. De producten bevatten een hoog gehalte aan antioxidanten, waardoor vroegtijdige huidveroudering door vrije radicalen (zoals glycatie en oxidatie) tegen wordt gegaan.


Neo-Defense Eye Cream - een ultrarijke, lichte oogcrème die rimpels rond de ogen, donkere kringen, wallen en droogheid tegengaat. Het resultaat is een gladde, veerkrachtige, jeugdige blik rond de ogen.

Neo-Defense Day Cream (normal) - een zachte en lichte dag- en nachtcrème, geschikt voor de normale tot droge huid. Deze crème gaat de eerste tekenen van voortijdige veroudering van de huid tegen, zoals dofheid en fijne lijnen. Ondertussen verfrist het de huid met blijvende hydratatie, waardoor ze een gezonde en jeugdige glans krijgt. 

Neo-Defense Cream (dry) - een rijke, voedende dag- en nachtcrème, geschikt voor de droge huid. De crème beschermt tegen de eerste tekenen van veroudering en helpt dofheid, fijne lijntjes en droogte te verminderen. Deze crème is een vollere variant van Neo-Defense Day Cream (normal).