Neoderma Neo-White

Neo-White Face Serum
€228,00
Neo-White Night Face Cream
€181,00
Neo-White Peel Mask
€119,00

Neo-White is een luxe lijn met vier producten, die samen een stabiel leger vormen tegen hyperpigmentatie.

Melanine is de pigmentstof in de huid en bij hyperpigmentatie is er sprake van een overproductie melanine in een bepaald gebied. De Neo-White producten zijn verzadigd met de Melan-CR Brightening Technology, die hyperpigmentatie op drie niveaus weet aan te pakken. De Neo-White producten:
1. Stoppen het signaal van melanineaanmaak in de celkern.
2. Ze remmen het enzym dat verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine.
3. Ze remmen de verspreiding van de hyperpigmentatie

Daarnaast zorgt vitamine C, saffloerzaadolie en tamarindus extract ervoor dat bestaande hyperpigmentatie opheldert en de teint verfrist. De vier producten bevatten dezelfde Melan-CR Brightening Technologie, maar in verschillende sterktes. Voor het juiste resultaat is het belangrijk dat de vier producten consequent samen worden gebruikt, gedurende minimaal 4 weken.

 

Neo-White Face Serum - Een verhelderend luxueus serum met melan-cr brightening-technologie en verrijkt met multitarget vitamine C. Dit serum gaat 's ochtends en 's avonds onder de crème.

Neo-White Day Face Cream SPF15 - Een verhelderende luxueuze dagcrème met spf15, geformuleerd met melan-cr brightening-technologie en verrijkt met multitarget vitamine C. 

Neo-White Night Face Cream - Een voedende nachtcrème met melan-cr brightening-technologie en verrijkt met multitarget vitamine C. 

Neo-White Peel Mask - Een intensief, verhelderend peeling-masker met een korrel, dankzij sinaasappelextract. Rijstkorrels verwijderen voorzichtig schilfers van de huid.