Grown Alchemist

door Anja van Dijken
19 December 2022

Grown Alchemist is hét merk waar geneeskunde, voeding, farmacologie en dermalogica samenkomen in één product. De producten zijn volledig gebaseerd op echte cosmetische wetenschap en bevatten innovatieve formules die de huid voeden en herstellen.

Wil je 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten? Dan ben je bij Grown Alchemist aan het juiste adres!

 

Hoe is Grown Alchemist ontstaan?

De twee broers Keston en Jeremy zijn de grondleggers van het merk Grown Alchemist. Als pas afgestudeerden zijn ze door hun gedeelde passie voor design en productontwikkeling samen een project gestart. Hun samenwerking was zo succesvol, dat zij een internationaal adviesbureau startten.

Vanuit het adviesbureau ontwikkelden de broers producten voor grote en internationale merken, waardoor ze veel in aanraking kwamen met natuurlijke actieve ingrediënten voor skincare. Het resultaat van hun testen hiervoor bleken baanbrekend: aanhoudend gebruik van natuurlijke ingrediënten zorgt voor aantoonbare huidverbetering.

De bevindingen uit hun onderzoek waren een verbetering in de conditie van de huidcellen, een geoptimaliseerde huidfunctie en tekenen van huidveroudering werden hersteld. Het resultaat van het gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten konden en wilden de broers niet negeren. Het ontstaan van Grown Alchemist werd hiermee een feit. 

 

Grown Alchemist Body Cleanser Geranium

 

 

Waar staat Grown Alchemist voor?

De unieke combinatie van farmaceutische wetenschap en dermatologie heeft tot op heden erin geresulteerd dat het merk Grown Alchemist is uitgegroeid tot een geliefd merk over de hele wereld. Cosmetische wetenschap, eerlijk, doelgericht en betrouwbaar, zo zou je de producten van Grown Alchemist kunnen noemen.

Mooie producten met pure en natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke of chemische toevoegingen die de huid herstellen en aanhoudend verbeteren. Hierdoor zal de functie van de huid blijven optimaliseren en daardoor zal het uiteindelijk haar ware schoonheid weer laten zien.

 

Wat voor Grown Alchemist producten zijn er?

Grown Alchmist is in haar assortiment zeer compleet. We laten je met trots een greep uit dit mooie assortiment zien!

Grown Alchemist gezichtscrèmes

Voor de dagelijkse verzorgingsroutine heeft Grown Alchemist verschillende dagcrèmes en nachtcrèmes. Denk aan intense anti aging crèmes, vochtinbrengende crèmes en herstellende gezichtscrèmes die op de meest natuurlijke wijze jouw huid zullen onderhouden, herstellen, hydrateren en voeden.

Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream

Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream

 

De Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream is de topper van Grown Alchemist. Het is een hydraterende dagcrème voor de vochtarme en droge huid. De crème verzacht de huid, laat geen glimmende laag achter en maakt de huidtextuur gladder.

Grown Alchemist Regenerating Night Cream

Grown Alchemist Regenerating Night Cream

 

De Grown Alchemist Regenerating Night Cream is een intense anti aging nachtcrème die de huidelasticiteit herstelt en rimpels vermindert. De crème stimuleert de aanmaak van collageen en zit bomvol antioxidanten, waardoor de huid zich kan herstellen van fijne lijntjes en rimpels.

Grown Alchemist serums

Grown Alchemist kent een serie serums met een hoog percentage actieve werkstoffen, die de huid heel specifiek helpen door een bepaald huidprobleem of huidbehoefte aan te pakken. Het serum kan na de reiniging worden aangebracht, kort laten intrekken, waarna de dag- en/of de nachtverzorging kan worden gebruikt. 

Grown Alchemist Detox Serum

Grown Alchemist Detox Serum

 

Het Grown Alchemist Detox Serum bevat niacinamide en een krachtig antioxidanten complex om de huid te versterken en te ontdoen van afvalstoffen en gifstoffen, waardoor de huidconditie zal verbeteren.

Grown Alchemist Age Repair Serum

Grown Alchemist Age Repair Serum

 

Het Grown Alchemist Age Repair Serum is een krachtig anti aging serum op basis van krachtige peptiden om de diepte van rimpels te verminderen, het vochtgehalte te herstellen en de huidelasticiteit te verbeteren.

Grown Alchemist cleansers

De effectieve cleansers van Grown Alchemist helpen de huid te ontdoen van vuil en afvalstoffen, de weerstand tegen omgevingsinvloeden te verhogen en tekenen van huidveroudering tegen te gaan. 

Grown Alchemist Hydra+ Oil Gel Facial Cleanser

Grown Alchemist Hydra+ Oil Gel Facial Cleanser

 

De Grown Alchemist Hydra+ Oil Gel Facial Cleanser is een multi-actieve cleanser voor de normale huid die vuil en onzuiverheden verwijdert. Tegelijkertijd wordt de huid niet alleen verzacht en gekalmeerd, maar ook de weerstand wordt verhoogt. De cleanser zit vol met antioxidanten, zoals het rozemarijn CO2-extract en zwarte bessenzaad. 

Grown Alchemist Enzyme Facial Exfoliant

Grown Alchemist Enzyme Facial Exfoliant

 

De Grown Alchemist Enzyme Facial Exoliant is een hele fijne peeling om naast je dagelijkse cleanser te gebruiken. Het heeft een natuurlijk exfoliërende werking door de mix van krachtige fruitextracten en plantaardige ingrediënten. Dode huidcellen worden verwijderd, de celvernieuwing wordt gestimuleerd en poriën worden verfijnd. De huid wordt zichtbaar gladder en egaler.

 

Grown Alchemist lichaamsverzorging

Het lichaam heeft een eigen verzorging nodig, dat is iets waar Grown Alchemist wel raad mee weet. Opnieuw mooie en eerlijke producten gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten, ook voor de lichaamsverzorging.

Grown Alchemist Age Repair Hand Cream

Grown Alchemist Age Repair Hand Cream

 

De Grown Alchemist Age Repair Hand Cream is een handcrème speciaal voor de ouder wordende huid. De handcrème verstevigt, versterkt en hydrateert de huid waardoor tekenen van huidveroudering verminderen. Ook pigmentvlekken op de handrug en donkere vlekken zullen vervagen.

Grown Alchemist Cuticle Oil

Grown Alchemist Cuticle Oil

 

Voor de verzorging van de nagels is de Grown Alchemist Cuticle Oil  bij uitstek geschikt, de gebruikte botanische oliën versterken de nagels en ook de nagelriemen.

 

Grown Alchemist Intensive Body Cream Grown Alchemist Body Treatment Oil

Grown Alchemist Intensive Body Cream

Grown Alchemist Body Treatment Oil

 

Intense voeding voor je lichaam nodig? Kies dan voor de Grown Alchemist Intense Body Cream of de Grown Alchemist Body Treatment Oil. Een intens voedende bodycrème en body olie voor extreme hydratatie, verbetering van de huidelasticiteit en ook een intens ontspannend gevoel voor de huid.

 

Grown Alchemist shampoo en conditioner

De haarverzorging van Grown Alchemist bevat stuk voor stuk effectieve shampoos die de beloftes waarmaken.


Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 
Grown Alchemist Nourishing Conditioner 0.6

Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6

Grown Alchemist Nourishing Conditioner 0.6

 

De Grown Alchemist Nourishing Shampoo 0.6 is rijk aan voedingsstoffen, verzorgend en door de botanische oliën geeft het de haren en hoofdhuid extra hydratatie en verzachting. Hierdoor krijgen de haren hun eigen natuurlijk glans weer terug. Heb je fijn en plat haar en dus meer volume nodig? Dan is de Grown Alchemist Volumising Shampoo 4.0 echt iets voor jou, het stimuleert vanuit de haarschacht de haren tot groei. Hierdoor geeft het plat haar meer body en volume.

Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4

Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4

 

 

Waar kun je Grown Alchemist kopen?

Grown Alchemist koop je bij Care for Skin. De huidverzorgingswebshop die je graag voorziet van advies die je kan helpen bij de keuze welke Grown Alchemist producten geschikt zijn voor jouw huid, lichaam en haar. Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten.

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.