NIEUW: download nu onze Care For Skin App!

door Care For Skin
21 Juni 2019

Care For Skin App

Supersnel en makkelijk jouw favoriete bestellen vanaf je telefoon. Met de mobiele versie van onze webshop was dit al mogelijk, maar onze nieuwe App werkt nog makkelijker! Direct in contact met jouw internetbankieren, bestellen vanaf elke locatie en op elk moment. Ben je lekker aan het surfen, maar wil je nog niet bestellen? Plaats dan jouw favoriete producten in je verlanglijstje en bestel ze op een moment dat het jouw schikt. 

DOWNLOAD DOWNLOAD

 

Sneller & Makkelijker

Het bestellen van je favoriete huidverzorging en make-up kan een tijdrovende klus zijn, maar met onze app is dat verleden tijd! Download deze app op je smartphone of tablet en je hebt je favoriete producten binnen een paar keer klikken en swipen besteld! De App biedt een aantal grote voordelen t.o.v. de mobiele site:

- Je blijft ingelogd, dus nooit meer opnieuw jouw gegevens invullen
- Maakt direct contact met jouw Bankieren-app, dus geen identifier of reader meer nodig
- De producten zijn beter vindbaar dan op de mobiele site
- Vul je verlanglijstje met producten die je nog te wensen hebt en vind ze hierdoor supersnel terug!
- Met de cadeau-module kun jij een gratis product ontvangen

 

Account

Met een account in de App kun je makkelijker bestellen. De App onthoudt je adresgegevens en geeft je toegang tot al jouw vorige bestellingen. Wanneer je al eens bij Care For Skin producten hebt besteld kun je op deze manier super makkelijk je account in de App aanmaken: 

1. Ga naar de App en druk onderaan op 'Account'
2. Kies voor 'Wachtwoord vergeten'
3. Vul hier jouw e-mailadres in, met welke je bij ons besteld.
4. Wij sturen je een persoonlijk wachtwoord op dit e-mailadres. Je account is nu aangemaakt en je bij ons bekende adresgegevens en bestelhistorie is nu toegevoegd aan dit account.


DOWNLOAD

DOWNLOAD

 

Heb je nog nooit bij ons besteld? Loop dan het normale afrekenenproces door tijdens het bestellen van je eerste order en jouw account wordt automatisch aan het eind van dit proces aangemaakt.

Care For Skin
author-care-for-skin-text
Zorgeloos zonnen doe je zo! (update)
Lees meer...
8 Jul 2020