Top 3 bestsellers Hannah producten!

door Anja van Dijken
1 Maart 2024

Ga je voor huidverbetering, dan zeggen wij: HANNAH!

Onze Hannah huidcoach geeft je graag een kijkje achter de schermen, met de TOP 3 bestsellers Hannah gezichtsverzorging!

 

TOP 3 bestsellers Hannah producten!

Hannah producten, Hannah gezichtsverzorging staat garant voor huidverbetering, maar welke producten zijn daarvoor de meest effectieve. We stellen graag drie mooie Hannah producten aan je voor:

 

Hannah 24-hour Skin Balancing Cream

Ben je op zoek naar een zachte crème, eentje die jouw huid in balans brengt en houdt? Kies dan voor de Hannah 24-hour Skin Balancing Cream.
Dit is wat deze Hannah crème voor jouw huid doet:

♣ Regelt het vochtgehalte van jouw huid, door het aanwezige Hyaluronzuur, Panthenol en Aloe Vera.

♣ Verhoogt de weerstand van jouw huid.

♣ Kalmeert jouw huid.

♣ Geeft jouw huid nieuwe balans.


Deze Hannah 24-hour Skin Balancing Cream is geschikt voor alle huidtypes, behalve de vette huid en de huid die gevoelig is voor onzuiverheden. Een perfecte Hannah crème in jouw Hannah Skincare routine.

 

Hannah Touch of Silk

Deze Hannah creme is als zijde, super zacht voor de huid. Deze Touch of Silk heeft als basis vitamine A, C, E, siliconenolie en zal hierdoor perfect kleine oneffenheden opvullen, maar ook voor een mooie egale en matte teint zorgen.
Dit is wat deze Hannah Touch of Silk voor je huid doet:

♣ Vult de fijne lijntje op.

♣ Egaliseert, matteert en verzacht de huid.

♣ Heeft een krachtige antioxidanten werking.

♣ Te gebruiken als een make-up primer.

♣ Verzacht littekens, brandwonden, oneffenheden en beschadigde huid.

♣ Jeuk, irritaties, pijn, verkleuringen zullen afnemen.


Deze Hannah Touch of Silk is geschikt voor alle huidtypes en huidcondities.

 

Hannah Active Lotion

De Hannah Active Lotion stimuleert de doorbloeding in je huid, het is een gezichtstoner, gezichtslotion met een peelend effect. Dit komt door het aanwezige salicylzuur, glycolzuur, samen met kampfer en menthol zorgen deze ingrediënten voor intense reiniging. Heb je een sterk verdikte hoornlaag, een ouder wordende huid of een huid met acne, jeugdpuistjes, vette t-zone, grove poriën, dan is dit jouw lotion.
Dit is wat Hannah Active Lotion doet:

♣ Peelend effect op de huid.

♣ Stimuleert de doorbloeding.

♣ Zuivert, reinigt de huid intens.

♣ Ontvet de huid.

♣ Stimuleert de opnamecapaciteit van de huid.

 

Heb je advies nodig Hannah producten?

Onze Hannah Huidcoach helpt je graag bij het vinden van jouw beste Hannah Skincare routine. Contact ons via onze Care for Skin klantenservice, mail:[email protected]  of bel ons op:  0850607005

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.