Verbeter je sportresultaten met dit 3 stappenplan!

15 Augustus 2021

Sporten is gezond. Je traint je lichaam, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en vet wordt verbrand. Zo zorgt sporten voor een betere conditie, meer spierkracht, een gezonde levensstijl en een goede nachtrust. Ook verbetert het je humeur en geeft het je energie.

Wist je dat de Body Active lijn van Comfort Zone deze effecten ondersteunt door middel van 3 producten die je voor en na het sporten gebruikt met als resultaat een strakker silhouet en een fitter lichaam? Een 3 stappenplan met een doelgerichte werking om te gebruiken voor en na het sporten, voor snellere en zichtbare resultaten. Wij leggen uit hoe dat werkt.

 

De actieve ingrediënten:

Maca polyfenolen: Polyfenolen maken deel uit van een grote groep natuurlijke stoffen uit planten. Ze staan ook wel bekend als antioxidanten, die de strijd aangaan met vrije radicalen. Vrije radicalen brengen schade toe aan het celweefsel van onze huid. Daarnaast bevorderen ze huidveroudering en kunnen ze schade toebrengen aan het DNA. De polyfenolen in de Body Active lijn zijn afkomstig van de Peruaanse Ginseng en gaan actief de strijd aan tegen vrije radicalen.

Maca is een knolgewas dat groeit op 3000 meter hoogte in het Andesgebergte en is een zogenaamde adaptogeen. Adaptogenen hebben balancerende, herstellende en beschermende eigenschappen. Het past zich aan aan wat je huid op dat moment nodig heeft. Ook zit Maca vol met vitamines (B, B1, B2, C, D en E), ijzer, kalium, aluminium, magnesium, selenium, fosfor en calcium. In Peru wordt Maca gebruikt voor meer energie en een groter uithoudingsvermogen. Perfect dus voor tijdens een workout.

Planktonextract: werkt huidverzorgend en voedend. Het ontgift, zorgt voor een verbeterde elasticiteit en hydrateert, beschermt en stimuleert de collageenproductie door de antioxidanten, omega 3, lipiden en vitaminen die het bevat. Het planktonextract in deze lijn wordt verkregen uit een micro-organisme uit Bermuda. Dit extract bootst de mechanismes na die normaal gesproken worden geactiveerd tijdens het sporten, en bevordert een intensieve vetverbrandende werking.

Gele klei: Deze kleisoort uit Brazilië is rijk aan mineralen en magnesium en bevordert het herstel van minerale zouten, wat essentieel is na lichamelijke inspanning.

 

Zoals je van Comfort Zone gewend bent, is ook deze lijn vrij van siliconen, parabenen, kunstmatige kleurstoffen, dierlijke grondstoffen en minerale oliën. De siliconen zijn vervangen door natuurlijke oliën en boters die zorgen voor dezelfde zijdezachtheid. De werking van de producten is onderbouwd door dermatologische testen en speciale werkzaamheidstesten. De producten bevatten minimaal 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

 

Body Active

 

Het 3 stappenplan

Stap 1:

Body Active Booster: Deze activerende booster voor het lichaam bevat een verwarmend ingrediënt dat de vetverbranding stimuleert. Pure cafeïne zorgt voor een beperking van de vochtophoping en Carnitine is een belangrijk aminozuur dat zorgt voor een strakkere huid.

Deze booster breng je voor het sporten in een dunne laag aan op de huid met de handige roll-on applicator. Gebruik het op de gebieden die gevoelig zijn voor vocht en vetophopingen zoals de buik, billen en het gebied rond de knieën.

 

Stap 2:

Body Active Shower Scrub: Deze lichaamsscrub met natuurlijke exfoliërende deeltjes uit zwarte rijst, groene theebladeren en matcha thee bevordert een effectieve en milde reiniging. De natuurlijke deeltjes van zwarte rijst, groene thee en silica hebben verschillende groottes, wat ideaal is om een geleidelijke en milde exfoliatie te ondersteunen.

Het aroma van theebladeren, de etherische oliën van mint, eucalyptus, salie, rozemarijn, patchoeli en cederhout hebben een energiegevende werking. Daarom wordt dit product aanbevolen na het sporten. Dit product is ideaal voor onder de douche. Breng het aan op de natte huid en masseer het in. Spoel het daarna af.

 

Body Active

 

Stap 3:

Body Active Cream: Fijn voor na het sporten, om een verstevigende en antioxidante werking te bevorderen. De maca polyfenolen in combinatie met een blend van energiegevende etherische oliën zorgt voor een verstevigende werking.

Het heeft een frisse, lichte textuur en verlengt het verkwikkende effect van het sporten. De huid is compact en heeft een boost gekregen om nieuwe huidcellen aan te maken. De bodycrème geeft energie aan lichaam en geest. Gebruik het product na het sporten en na het gebruik van de scrub. Masseer het in op het gehele lichaam. Het wordt snel geabsorbeerd en laat de huid zacht en fijn aanvoelen.