Voor elk huidtype een Hannah creme!

door Anja van Dijken
4 Maart 2024

Voor elke huidtype een Hannah crème!
Ben je op zoek naar echte huidverbetering? Denk dan eens aan Hannah skincare.
We horen vaak van klanten dat het lastig om de beste crème voor de huid te vinden, onze Hannah Huidcoach helpt je hierbij, wil je begeleiden en met jou op zoek naar de beste crème voor jouw huid!

 

Welke Hannah crème kies jij?

De kracht van Hannah gezichtsverzorging zit in de specifieke kenmerken in inzetbaarheid voor jouw huid. Dit zijn de mogelijkheden:

Heb je zonbescherming nodig voor jouw huid?
Kies dan voor de Hannah Sun Perfection, de beste Hannah crème om de juiste zonbescherming te krijgen.

Heeft jouw huid hydratatie en voeding nodig voor meer balans?
Kies dan voor de Hannah 24-hour Skin Balancing Cream, een rijke gezichtscrème met Hyaluronzuur.

Heeft jouw huid meer volume nodig, meer collageen opbouw en hydratie in de diepere huidlagen?
Kies dan voor de Hannah 4Youth, deze crème is anti-aging, op termijn echte huidverbetering in de diepere huidlagen. Ook inzetbaar als oogmasker en oogcrème.

Zijn de fijne lijntjes zichtbaar, ben je op zoek naar een matterende crème of een primer voor je make-up?
Kies dan voor de Hannah Brilliant Touch, geschikt voor anti-aging, vette huid en onzuivere huid

Hannah Cell Recovery Cream Hannah Overnight Cream

Hannah Cell Recovery Cream

Hannah Overnight Cream

 

Is jouw huid extreem droog, eczeem achtig?
Kies dan voor de Hannah Cell Recovery Cream, deze beschermende crème bevat oliën, zoals lanoline, paraffine en vitamines die een natuurlijke aanvulling zijn op de huideigen vetten.

Jonge huid en last van jeugdpuistjes?
De Hannah Clearity Cream wordt ook wel de "jonge mensen crème" genoemd, regelt de talgproductie, is parfumvrij, hydrateert de huid, versterkt de huidbarrière en bevat krachtige antioxidanten.

Al wat ouder en nog steeds acne en vette huid?
Kies dan voor de Hannah Overnight Cream, deze is speciaal voor de wat oudere huid die last heeft van acne, ontstekingen. Bevat omega 3 en 6 vetzuren, vitamines en mineralen, krachtige ontstekingsremmende en tegelijk verzorgende eigenschappen.

Last van pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels?
Dan is de Hannah Equalizer echt iets voor jou. Pigmentvlekken verminderen en nieuwe wordt voorkomen, de huid wordt egaler en de fijne lijntjes en rimpels zullen verminderen. Je huid krijgt een enorme collageen boost.

Is jouw huid beschadigd, littekens, striae of brandwonden?
Deze Hannah Remodelling Cream is een topper als het gaat om beschadigde huidcellen, door de vitamine E (12%) en kamille, zal deze crème de huid helpen bij striae, herstel van brandwonden, littekens, maar ook diepere rimpels. Geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam.

Is jouw huid ontstoken, rood van de acne?
De Hannah SebuPure vermindert acne, heeft een talg regulerende werking, maar zal ook de roodheid en de bacterie groei aanpakken door haar ontstekingsremmende werking. Zelfs de huid met rosacea kan baat hebben bij de Hannah SebuPure. Bacteriegroei wordt geremd en de huidstructuur verbeterd.

Hannah 24-hour Skin Balancing Cream Hannah Remodelling Cream

Hannah 24-hour Skin Balancing Cream

Hannah Remodelling Cream

 

Ons advies:

De Hannah Huidcoach geeft je een objectief en duidelijk advies, ze begeleidt jouw met het gebruik van de Hannah producten, zal samen met jouw gaan voor de beste Hannahgezichtsverzorging.



Kuren met een Hannah crème of als Hannah special inzetten!

Hannah gezichtsverzorging heeft nog een aantal specials. Deze Hannah producten zijn er speciaal voor een periode te gebruiken, of bepaalde momenten van de dag.
De huid die net iets meer nodig heeft, aanpak van littekens, pigmentatie, versteviging, meer glow, mattering, noem het maar op.

Hannah First Aid voor de gevoelige huid, werkt kalmerend, beschermend, vermindert jeuk, is verzachtend en huidherstellend. Een gezonde vervanger voor coritcosteroiden, waarbij allergieën, eczeem en irritaties zullen verminderen.

Hannah Fixing Touch is een echte EHBO gezichtscrème voor de geïrriteerde en beschadigde huid. Ideaal bij acne littekens, gesloten schaafwonden, rosacea,  huidbeschadiging, jeuk en irritatie. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, waardoor het weefsel herstel en littekenvorming vermindert.

Hannah Juvi Lite is geschikt om het bindweefsel te versterken en de aanmaak van collageen te stimuleren, bevat peptides die in de diepere huidlagen doorwerkt, waardoor de oudere en wat drogere huid baat heeft bij deze verstevigende en intens liftende gezichtscrème.

Hannah Juvi Lite Hannah Personal Choice

Hannah Juvi Lite

Hannah Personal Choice

Hannah Oxys Genes is als zuurstof in een flesje, speciaal voor de doffe, vermoeide, vale en verslapte huid. De intense zuurstofboost stimuleert, vitaliseert en activeert de huid intens.

Hannah Personal Choice is zeer geschikt voor de onrustige huid 40+. Het ontspant de rimpels en talgklieren, werkt verstevigend op het bindweefsel, zuivert en kalmeert deze huid. Is ontstekingsremmend en tegelijk anti-aging.

Hannah Touch of Color is het zonnetje in huis. De laatste stap in je Hannah skincare routine. Ideaal om in plaats van foundation, de bb cream te gebruiken, het geeft jouw huid een subtiele bronzing effect, waarbij ook het vochtgehalte intens wordt gestimuleerd en de fijne lijntjes worden opgevuld.

Hannah Touch of Silk is een zijdeachtige crème op basis van siliconen, vitamines A, C en E, het vult oneffenheden onmiddellijk op en het egaliseert, matteert de huid. Tegelijk is de Touch of Silk een prima alternatief voor als primer te gebruiken.

 

Advies nodig van jouw Hannah Huidcoach?

Heb je advies nodig om de juiste Hannah producten te kiezen voor jouw huid? Contact ons via onze Care for Skin klantenservice, mail:[email protected]  of bel ons op:  0850607005

 

 

 

 

 

 

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.