Wat mag er niet ontbreken in jouw handtas

door Anja van Dijken
11 Juli 2022

Heb jij dat ook wel eens gehad? Zo’n “oeps” moment? Je kunt je sleutels niet vinden en je moet je handtas op de kop leegkiepen. Het voelt alsof je in je blootje staat, alles wat jij blijkbaar belangrijk vindt ligt openlijk op tafel…… en dan niet te vergeten de koekkruimels, een halfvergane klokhuis.

Je lacht er misschien om, maar herkenning zal er zeker zijn, we hebben het allemaal weleens meegemaakt.

Tijd voor een clean-up en wat zijn de items die je altijd maar beter bij je kunt hebben.

 

Wat zit er in jouw handtas?

In mijn handtas zit altijd teveel ballast, allemaal dingen om altijd maar voorbereid te zijn. Met daaraan toegevoegd, de restanten van weken, soms maanden daarvoor.

Uit ervaring weet ik dat toen de kinderen nog klein waren, de handtas andere ingrediënten bevatte, dan op dit moment.

Gebruik je je handtas dagelijks, of ben je net terug van een weekendje weg of vakantie. Ook dan is de inhoud wel degelijk anders.

Geregeld je tas binnenste buiten, is DE oplossing. Maar er blijft altijd een basis over, waar je echt niet zonder wilt.

 

Doctor Eckstein Lipbalm Loveli Face Mist

Doctor Eckstein Lipbalm

Loveli Face Mist

 

Wat mag er niet ontbreken in jouw handtas

De items die in jouw en mijn handtas niet mogen ontbreken zijn de volgende:

  • Lippenbalsem: hiermee ben je altijd verzekerd van mooie en goed verzorgde lippen. Je kunt maar beter voorbereid zijn. Smeer de lippen gedurende de dag geregeld in. Ze staan de hele dag bloot aan schadelijke invloeden, zoals zon, wind en koude. Maar ook de droge lucht in sommige ruimtes maken dat lippen droog worden. Je kunt het maar beter bij je hebben een goede lipverzorging.
  • Face Mist: is eigenlijk een multi-tool als het gaat om de verzorging van jouw gezichtshuid overdag. Je kunt de face mist gebruiker als toner, maar ook als aftersun of om je make-up een prep te geven. Loveli Face Mist is een verkoelend, maar ook een oppeppend en hydraterende mist voor overdag.
  • Handcrème: onze zijn als het ware twee bezig bijtjes! Altijd maar bezig en in beweging. Naar buiten, naar binnen, sopje hier, chemicalie daar. Ze staan bloot aan heel veel invloeden en daarom verdienen ze echt respect en een liefdevolle verzorging. Geef ze geregeld tussendoor wat extra voeding en hydratatie. Mooie handen zijn jouw visitekaartje.
  • Deodorant: je wilt het bij je hebben, voor tussendoor of gewoon voor het frisse gevoel. Gelukkig zijn ze er in vele soorten en maten, mooie travel verpakkingen voor in de handtas, maar ook in vele varianten. Natuurlijke Deodorant of de deodorant zonder aluminium.

 

Malu Wilz Green Tea Hand Balm Malin + Goetz Eucalyptus Deodorant Travel

Malu Wilz Green Tea Hand Balm

Malin + Goetz Eucalyptus Deodorant Travel

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.