Maria Galland Extra Verzorging

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

 

Maria Galland producten

Maria Galland heeft verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Een van de bestsellers van Maria Galland is de Maria Galland 360 Creme, dit is een dag- en nachtcreme die de 30+ huid een beauty boost geeft, deze creme werkt preventief op huidveroudering en bestrijd de eerste lijntjes en rimpels.

De productlijn Maria Galland Hydra Global is een hydraterende lijn die de huid 24 uur lang vocht en hydratatie geeft. De huid zal een gezonde glans krijgen en voelt heerlijk zacht en soepel aan.

De Maria Galland 5 nachtcreme is de allereerste creme die ontwikkeld werd van Maria Galland. Deze creme is een eerbetoon van Maria Galland aan Coco Chanel No5., dit is een intensief regenererende en verstevigende creme die de elasticiteit verbeterd en herstelt. Van dezelfde lijn is er ook de Maria Galland 5B nachtcreme, deze heeft een soortgelijke werking als de Maria Galland 5 Creme, maar is veel intensiever en voller. Hiermee is deze creme ook zeer geschikt voor de extreem droge huid en kan deze zelfs gebruikt worden bij seborroïsch eczeem en brandwonden en littekens (die dicht gegroeid zijn), maar ook bij zonnebrand. Deze creme is erg verzachtend en stimuleert de celvernieuwing van de huid.

 

Maria Galland Extra Verzorging

Extra producten voor speciale huidgebieden, die je wellicht soms wel eens vergeet. Denk eens aan je hals- en decolleté of je lip- en oogcontourgebied. Ook producten die je in specifieke gevallen eens nodig hebt, zoals tijdens een zomervakantie. Een lijst met een soort van vergeet-me-nietjes. Onderstaand vindt je een selectie van de Maria Galland Extra Verzorging.

Maria Galland 90: Soin Du Cou is een hals- en decolletécrème in een rijke, voedende formule. De werkstoffen in deze volle textuur maken de huid van de hals en het decolleté soepel, glad en vrij van fijne lijntjes. Deze creme voorkomt fijne lijntjes en pigmentatie op het decolleté dankzij anti-aging lipopeptiden. Deze vertragen de effecten van huidveroudering, maken de huid zacht en verhogen de elasticiteit en veerkrachtigheid van de huid. 

Maria Galland 722: Brume Activ Age is een verzorgende gezichtsspray, deze spray bevat gletsjer water en zeer actieve werkstoffen, die de rijpere huid verfrissen en ontspannen. Een erg fijne spray die verfrissing geeft tijdens de overgang.

Maria Galland 22J: Primer Protection Cellulaire SPF20 is een dagcrème, zonbescherming en primer in één. Door de SPF is de huid dagelijks beschermt tegen schadelijk invloeden van de zon. Deze heerlijke voedende crème bevat vitamine C en anti-aging peptiden, waardoor de huid beschermd is tegen anti-oxidanten en vroegtijdige huidveroudering. Tevens biedt deze creme de perfecte basis voor make-up, dankzij zijn huidegaliserende eigenschappen. 

Maria Galland 650: Lisseur Rides Lift'Expert is een anti-aging crème voor lokaal gebruik op fijne lijntjes, droogte lijntjes en rimpels. Hij is geschikt voor meerdere huidzones en helpt om rimpels te verzachten en tekenen van huidveroudering te verminderen. De creme kan aangebracht worden op kraaienpootjes rondom de ogen, de fronsrimpel, de neuslippenplooi, de lipcontourlijn of op droogtelijntjes in het wanggebied. Rondom de ogen vermindert hij tekenen van vermoeidheid, wallen en kringen.

Maria Galland D-220: Peeling Intense is een peeling op basis van enzymen, fruitzuren en glycolzuur, deze peeling zorgt voor een glad en zuiver huidbeeld. Het fruitzuurcomplex van ananas, papaya en vijgen gaat verhoorningen tegen, omdat het de afgestorven cellen van de bovenste hoornlaag losmaakt. Een multi fruitzuurcomplex versnelt de celvernieuwing en stimuleert de huideigen collageenaanmaak. Glycolzuur met zijn peelende eigenschappen, verfijnt de poriën en maakt de huid gladder. Door deze peeling krijgt je huid een glad uiterlijk met verfijnde poriën.

 

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze schoonheidsspecialistes maakt Care for Skin tot de Maria Galland specialist online.