That's The Spirit
That's The Spirit
That's The Spirit

Malin+Goetz
That's The Spirit

€119,00
Nog 1 op voorraad
Morgen in huis
Dit is een set met een geurkaars en een Eau de Parfum. De geurkaars en de parfum hebben een geur van donkere rum met noten van zoete rijpe pruimen en frisse bergamot vermengt met leer, rum en romige melk. Lees meer...
ConcentratieGeurkaars en Eau de Parfum
Inhoud255 gr en 50 ml
  • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Klantenbeoordeling: 9,4
  • Advies door schoonheidsspecialisten
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

De Malin+Goetz That's The Spirit is een giftset met een geurkaars en een Eau de Parfum. De geurkaars en de parfum hebben een geur van donkere rum met noten van zoete rijpe pruimen en frisse bergamot vermengt met leer, rum en romige melk.

 

De set bestaat uit twee producten:

Haal de Caraïben in huis met deze tropische geur van fruit en kruidige rum. In Dark Rum wordt de geur van donkere rum herontdekt met noten van zoete rijpe pruimen en frisse bergamot vermengt met leer, rum en romige melk. 

Geïnspireerd door zeelieden die Bay Rum dronken in de Caraïben, populair geworden in barbershops. De geur van donkere rum in een nieuw jasje: rijpe pruimen en frisse bergamot vermengt met noten van leer, rum en romige melk. Warme herinneringen van late drankjes met vrienden en de ondergaande tropische zon, vastgelegd in een flesje.

Malin+Goetz Eau de Parfum - Dark Rum

Breng het eau de parfum aan op de plekjes waar het warm is, de pulse points, waar je je hartslag kunt voelen. Spray het parfum in de nek en hals, achter de oren, op de polsen en het decolleté. Door de warmte verdampt het parfum en komt de geur beter vrij.

Spray eventueel een nevel parfum over de haren zodat de geur nog langer blijft hangen. In plaats van op de huid, kan het parfum ook op de kleren rondom hals en decolleté worden gesprayd. 

Malin+Goetz Geurkaars - Dark Rum

Knip de lont van de geurkaas 1/2 cm af voor elk gebruik en laat het de eerste keer dat het wordt aangestoken 3 uur branden. Brand per keer niet langer dan 2 tot 3 uur, dan is over het algemeen de ruimte verzadigd.

Plaats de geurkaars op een hittebestendige en niet-ontvlambare ondergrond. Houd uit de buurt van tocht en muren, stop met gebruiken als er nog een laagje van 1 cm was over is.

Malin+Goetz Eau de Parfum - Dark Rum

ALCOHOL DENAT, FRAGRANCE (PARFUM), WATER/AQUA/EAU, BHT, ETHYLHEXYL, METHYL CINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOLYMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE.

Specificaties

ConcentratieGeurkaars en Eau de Parfum
Inhoud255 gr en 50 ml
EAN850046885105
SKUCRF-SET-23