Kwasten

Kabuki Kwast
MARC INBANE
€24,95
Let's Get That Glow' X Jill
€59,99
Body Brush
MARC INBANE
€29,95
Poederkwast
MARC INBANE
€29,95
Kabuki Brush
Malu Wilz
€16,75
Poederkwast Goudkleurig Uitschuifbaar
€13,20
Refill Applicator 5 stuks
€11,50
Poeder penseel rond
€25,90
Eyeshadow penseel ovaal
€15,95
Eye-definer
da Vinci
€15,95
-15%
Flat Top Foundation Brush
€29,95
€25,45
Wimperkam
da Vinci
€6,95
Poeder penseel ovaal
€25,90
Lipliner
da Vinci
€13,50
Eyeshadow penseel rond
€24,50
Blender klein, rond
€15,50
Applicator
da Vinci
€14,95
Line Glider Brush
€17,95
Pointed Concealer Brush
€19,95
Pointed Foundation Brush
€34,95
Blender Brush
Tweezerman
€22,95
Pagina 1 van 2

Deze make-up kwasten mogen niet ontbreken in jouw beautycase

 
Door je make-up met een make-up kwast aan te brengen, is het resultaat vele malen mooier. Om een mooie make-up look te creëren is het hebben van goede kwasten toch wel een must. De kwast zorgt ervoor dat je make-up egaal en natuurlijk aangebracht wordt en dan hebben we het nog niet eens over de hygiëne gehad. Mochten make-up kwasten nog ontbreken in jouw beautycase, wacht dan niet langer en koop ze vandaag nog.


Welke soorten make up kwasten zijn er


Er zijn heel veel verschillende soorten make-up kwasten, waaronder:
- Kabuki brush of kabuki kwast
- Powder brush of poeder kwast
- Concealer kwast
- Oogschaduw kwast
- Foundation kwast
- Blusher kwast
- Lip penceel


Waarom zijn er zoveel verschillende soorten kwasten?


Logisch dat je door de veel soorten nu al het overzicht kwijt raakt. Toch is het heel begrijpelijk dat er zoveel verschillende soorten kwasten zijn. Iedere kwast heeft een andere vorm en functie, waardoor je je make-up met precisie aan kunt brengen. Zo heb je foundation kwasten met zowel platte haren als kwasten met ronde haren. De kwast met de platte bovenkant heet ook wel een buffer kwast, deze zorgt voor een goede dekking, doordat de kwast de foundation niet absorbeert. De kwast met de afgeronde kwastharen zorgt juist voor een natuurlijke dekking.
 

Waar gebruik je welke kwast voor?


Een kabuki kwast, ook wel een kabuki brush genoemd, kun je perfect gebruiken voor bronzer over je gehele gezicht. Het is een vrij grote kwast, waardoor je hier niet heel precies mee kunt werken. Ook voor body make-up is deze kwast heel handig. Een powder brush is echt een must have. De naam zegt het al, een poeder kwast is ideaal voor het aanbrengen van poeder, waaronder blush en highlighter. Door de vorm kun je nauwkeurig werken en bepaal je zelf hoeveel poeder je waar aanbrengt. Wil je een mooie ooglook maken? Gebruik dan een oogschaduw kwast. Oogschaduw kwasten zijn er in verschillende vormen. Zo heb je kleine kwasten waarmee je heel precies oogschaduw aan kunt brengen, maar je hebt ook wat grotere blending kwasten waarmee je bijvoorbeeld een smokey eye creëert. Met een foundation kwast breng je je foundation heel egaal aan en een blusher kwast is er speciaal voor het aanbrengen van je blush.