Brush on Block, ideale zonbescherming voor het hele gezin!

door Anja van Dijken
25 Juli 2022

Brush on Block SPF30 van Susan Posnick.

Het ultieme zomerproduct met SPF30 voor het gehele gezin!

Lees ik dat goed? Ja dat lees je goed. De Brush on Block SPF30 is geschikt voor zowel mannen, vrouwen, maar zelfs ook voor de buiten spelende kinderen.

 

Wat is zonnepoeder, de Brush on Block?

De Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF30 is een minerale zonnebrand, met 100% natuurlijk ingrediënten, vrij is van parabenen-PABA-ftlaten, dierproefvrij, geschikt voor veganisten en een zonnebrandpoeder die een beschermingsfactor biedt van SPF30.

 

Wat is het voordeel van een SPF Brush?

Veel vrouwen zijn gewend om een poeder te gebruiken, mannen en kinderen staan niet vooraan als het gaat om het gebruik van een poeder.

Maar bij de Brush on Block werkt het in de praktijk anders. Het is een zonbescherming in poedervorm en is door zijn unieke samenstelling en gebruiksmogelijkheden, ook zeer geschikt voor de mannen en kinderen onder ons. Een zeer bruikbaar en effectief product, in plaats van de traditionele zonnebrandcreme, voor het gehele gezin, gedurende alle buitenactiviteiten en heel gemakkelijk om bij je te dragen.

 

Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF30
Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF30

 

Is de zonnepoeder geschikt voor iedereen?

Ja, ja en nog eens ja. We zijn het niet gewend om een zonnebescherming in poedervorm te gebruiken, het voelt als een onderdeel van de finishing touch van de make-up. Niets is minder waar, de Brush on Block is een compleet ander product. Het is simpelweg een poeder met SPF die door het gehele gezin gebruikt kan worden omdat de SPF poeder niet zichtbaar is.

Mannen

Meerdere mannen kampen met een dunnere haardos, maar het gebruik van een zonneproduct is niet prettig, de haren worden vettig en er blijft vaak een wittere waas achter. Dat maakt de brush on block een ideaal product voor mannen die veel buiten werken.

De Brush on Block biedt dan uitkomst, is eenvoudig aan te brengen, de minerale poeder is niet zichtbaar, niet vettig, is water- en transpiratie bestendig en biedt optimale bescherming.

Kinderen

Voor de kinderen die veel en graag buiten zijn, is de Brush on Block de perfecte zonverzorging voor kinderen. De meeste kinderen houden niet van vettige zonnebrandcreme en ervaren het insmeren, net voordat ze buiten willen gaan spelen, als onprettig. Vooral als het snel moet is deze blok voor de gevoelige gedeeltes zoals neusrug, oren, maar ook het gehele gezicht een uitkomst.

Vrouwen

De Brush on Blok SPF30 is verkrijgbaar in een tranparante uitvoering, maar ook in de getinte variant, de Brush on Block Touch of Tan, met ook een SPF30. De getinte zonnebrand biedt een vleugje kleur en lichte dekking voor onzuiverheden. Zowel de transparante als de tinted uitvoering zullen de huid niet verstoppen, zijn niet vettig en zijn daarom ook geschikt voor de acne huid.

 

Brush on Block Touch of Tan
Brush on Block Touch of Tan

 

Hoe werkt zonnepoeder met SPF?

De Brush on Block is een zonnepoeder, een minerale poeder met 100% natuurlijke ingrediënten die een SPF heeft van 30. Deze zonnepoeder, SPF brush, beschermt tegen UVA en UVB straling, is geschikt voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en daarbij ook voor alle huidtypes.

De actieve ingrediënten die de SPF bepalen bestaan uit titaanoxide en zinkoxide, dit noemen we ook wel een fysisch of mineraal sunscreen. Wil je het verschil weten tussen de chemische en fysische filters? Lees onze blog hierover: Fysische en chemische zonnefilter, wat is het verschil?

De zonnepoeder werkt hetzelfde als ieder ander zonnebrand product. De zonnepoeder bevat de beschermingsfactor SPF30 en kan door middel van de vaste borstelkop worden opgebracht. Net als elke andere zonnebrand, moet ook de zonnebrand poeder na 2 uur opnieuw worden aangebracht.

We hebben de kenmerken van de Brush on Block SPF30 nog even op een rijtje gezet:

  • Geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen
  • Water- en transpiratie bestendig tot wel 80 minuten
  • 100% natuurlijke SPF (Zinkoxide en Titaanoxide)
  • Veroorzaakt geen puistjes of verstoppingen
  • Plakt niet en is geschikt voor alle huidtypes
  • Geschikt voor het gezicht en lichaam
  • Vrij van parabenen, PABA, ftlaten
  • Brush on Block refill

De Brush on Block Transculent Sunscreen SPF30 - Refill, daarmee heb je een nieuwe vulling die gemakkelijk op de kwast is aan te brengen.

 

Brush on Block Transculent Sunscreen SPF30 - Refill
Brush on Block Transculent Sunscreen SPF30 - Refill

 

Hoe gebruik je de zonbescherming in poedervorm?

De zonnepoeder, Brush on block, breng je aan met de kwast die vast op de poeder(huls) zit. De zonnepoeder mag royaal worden aangebracht op het gezicht, hals en decolleté, maar ook op de armen en handen. Dus ook voor het lichaam is de brush on block geschikt. Voor de kleinere oppervlaktes die wat meer precisie vereisen, kun je kwast smaller maken, waardoor bijvoorbeeld rond de ogen de zonnepoeder goed verdeeld en aangebracht kan worden.

Ben je geinteresseerd en wil je een Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF30 kopen, of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Ze is al 30 jaar schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in huidverbetering. Huid, voeding en levensstijl zijn voor haar belangrijke componenten.