Thalgo

door Anja van Dijken
30 Januari 2023

Voor de één is het merk Thalgo al bekend, maar wellicht heb jij er nooit van gehoord. Zonde! Thalgo heeft zich laten inspireren door de zee, die een bron is van vitale energie en natuurlijke schoonheid.

Thalgo is net even anders dan de grote massa, uniek in haar soort en zelfs baanbrekend als het gaat om de ingrediënten. Nieuwsgierig geworden? Lees vooral verder!

 

Wat maakt Thalgo uniek?

Thalgo werd opgericht in 1964 door apotheker Andre Bouclet, die overtuigd was van de therapeutische eigenschappen en rijkdommen uit de zee. Bouclet ontdekte een revolutionaire en unieke methode om geconcentreerde zouten en mineralen uit zeealgen huideigen te maken. Een belangrijke wetenschappelijke doorbraak die Thalgo niet alleen uniek maakt, maar ook een topmerk wereldwijd.

Mariene ingrediënten staan dus centraal bij Thalgo. Daarmee hebben ze een ruim assortiment opgebouwd voor de gezichtsverzorging én lichaamsverzorging. De zee en zeealgen zijn rijk aan proteïnen, vitaminen en aminozuren die een bron zijn van vitale energie voor ons lichaam en dus ook onze huid.

 

Thalgo gezichtsverzorging

Thalgo heeft een breed gezichtsverzorging assortiment opgebouwd voor verschillende huidcondities en huidproblemen. Denk daarbij aan hydraterende gezichtscrèmes, anti-aging tegen vroegtijdige huidveroudering, crèmes tegen pigmentvlekken en speciale verzorging voor de gevoelige huid of vette huid. De populairste merken hebben wij voor je uitgelicht.

Thalgo Silicium Marin

De Thalgo Silicium Marin-lijn bestaat uit zeer effectieve anti-aging huidverzorging met een liftend effect. Elk product in deze lijn bevat het speciale marine silicium complex, dat de huid herstructureert en daarmee beginnende huidverslapping tegengaat om rimpels te corrigeren. De Thalgo Silicium Marin-lijn bevat een aantal mooie producten:

Thalgo Silicium Lifting Correcting Day Cream

Thalgo Lifting & Firming Cream

 

De Thalgo Lifting & Firming Cream is een verstevigende dagcrème anti-aging die de gezichtscontouren lift, de natuurlijke stevigheid herstelt en tegelijk de huid beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf.

Thalgo Silicium Cream

Thalgo Silicium Cream

 

De Thalgo Silicium Cream is een verstevigende anti-aging crème die 's ochtends en 's avonds kan worden gebruikt. Het geeft de huid een liftend effect en rimpels worden gecorrigeerd.

Thalgo Silicium Wrinkle Lifting Serum

Thalgo Silicium Wrinkle Lifting Serum

 

De Thalgo Silicium Wrinkle Lifting Serum sluit heel goed aan bij de Thalgo silicium crèmes. Het serum stimuleert de huidvernieuwing waardoor de huid steviger en elastischer wordt, rimpels verminderen en de huid een heldere uitstraling krijgt. 

Thalgo Silicium Anti-Aging Foundation

Thalgo Silicium Anti-Aging Foundation

 

De Thalgo Silicium Anti-Aging Foundation is een speciale anti-aging foundation die de huid een mooie egale teint geeft en daarbij ook de huid zal helpen de stevigheid te behouden.

 

Thalgo Spiruline Boost

Spirulina is een zeer waardevol ingrediënt dat wordt gebruikt in de Thalgo Spiruline Boost productlijn. Wat is er nu zo bijzonder aan het ingrediënt spirulina?

Spirulina is een blauwgroene alg, ook wel de cyanobacterie genoemd. Het is een van de meest voedzame voedingsmiddelen op onze planeet. De spirulina alg is een compleet eiwit, bevat alle essentiële aminozuren en omega-3 vetzuren en is vooral rijk aan B-vitamines en ijzer.

Doordat spirulina veel antioxidanten bevat werkt het effectief voor preventieve anti-aging en heeft het ook een ontstekingsremmende werking. Antioxidanten beschermen je huid tegen stressfactoren van buitenaf, waardoor ze huidveroudering tegengaan en ook zeer beschermend werken voor de huid. Hierover lees je meer in onze blog: "Antioxidanten versus vrije radicalen"

Thalgo gebruikt zowel voor de binnenkant als de buitenkant spirulina in de producten. Om de huid van binnenuit een spirulina boost te geven heeft Thalgo een detox shot ontwikkeld. De Thalgo Spiruline Detox Shot is een detox kuur van 7 dagen die het lichaam van binnenuit zuivert van dagelijks stress en opgelopen vervuiling vanuit het milieu.

Thalgo Spiruline Detox Shot Thalgo Spiruline Detoxifying Serum Thalgo Spiruline Booster Concentrate

Thalgo Spiruline Detox Shot

Thalgo Spiruline Detoxifying Serum

Thalgo Spiruline Booster Concentrate

 

Begin voor de huidverzorging met de Thalgo Energising Detoxifying Serum. Het serum beschermt de huid tegen vrije radicalen, gaat huidveroudering tegen en laat de doffe huid weer stralen. Gebruik als extra spirulina boost de Thalgo Spiruline Booster Concentrate, dat 7 ampullen bevat voor een 7-daagse herstelkuur om de vermoeide huid te revitaliseren.

Thalgo Spiruline Eye Gel Thalgo Spiruline Anti-Pollution Gel Cream

Thalgo Spiruline Eye Gel

Thalgo Spiruline Anti-Pollution Gel Cream

 

Vervolg het boosten met de Thalgo Spiruline Eye Gel. De ooggel geeft de oogzone verkoeling, vermindert wallen en donkere kringen en bestrijdt de eerste rimpels. Sluit de verzorging af met de Thalgo Spiruline Anti-Pollution Gel Cream, deze revitaliserende gezichtscrème vormt een schild tegen milieufactoren en vervuiling om zo huidveroudering tegen te gaan.

 

Thalgo Prodige des Oceans 

Om de eigen schoonheid van de huid te herstellen is er de Thalgo Prodige des Oceans lijn dat een complete global anti-aging verzorging biedt. De producten in deze lijn zijn verrijkt met het Intelligence Marine Regenerative complex, wat de 64 eiwitten bevat die de huidregeneratie activeren. De Thalgo Prodige des Oceans verzorging herstelt de stevigheid van de huid, brengt de vochtbalans in evenwicht, maakt de huid egaler en strijkt rimpels glad.

Thalgo L'Essence Prodige des Oceans Thalgo Cream Prodige des Oceans Thalgo Mask Prodige des Oceans

Thalgo L'Essence Prodige des Oceans

Thalgo Cream Prodige des Oceans

Thalgo Mask Prodige des Oceans

 

Begin met de Thalgo L'Essence Prodige des Oceans, een anti-aging serum dat oneffenheden vervaagt en de contouren een lift geeft. Breng daarna de Thalgo Cream Prodige des Oceans aan voor een diep hydraterende werking en dagelijkse bescherming. Voor de extra schoonheidservaring gebruik je de Thalgo Mask Prodige des Oceans, een schuimend gezichtsmasker dat de huidcellen een zuurstof boost geeft. 

Thalgo Body Cream Prodige des Oceans

Thalgo Body Cream Prodige des Oceans

 

Om de rest van het lichaam dezelfde aandacht te geven is er de Thalgo Body Cream Prodige des Oceans, een anti-aging bodycrème om de lichaamshuid egaler en steviger te maken.

 

Thalgo mannenverzorging

In de Thalgo mannenverzorging zijn een aantal mooie producten voor mannen gezichtsverzorging opgenomen. Mannen verdienen ook een goede huidverzorging, helemaal met het dagelijks scheerritueel en alle externe invloeden die de huid kunnen beschadigen. Voor huidverzorging mannen heeft Thalgo de volgende producten:

 

Thalgo Cleansing Gel Thalgo Wake-Up Shower

Thalgo Cleansing Gel

Thalgo Wake-Up Shower

 

Reinig de huid elke ochtend en avond met Thalgo Cleansing Gel. Het is een milde reinigingsgel dat overtollige tal en onzuiverheden verwijdert, waarna de huid fris aanvoelt. Kies je liever voor gemak? Dan is de Thalgo Wake-Up Shower een heerlijke douchegel die het lichaam en het haar reinigt en verfrist.

Thalgo Aftershave Balm

Thalgo Aftershave Balm

 

Iets nodig voor na de scheerbeurt? Dan is de Thalgo Aftershave Balm ideaal om de geschoren huid te verzorgen en de dag te beginnen.

Thalgo Intensive Hydrating Cream Thalgo Regenerating Cream

Thalgo Intensive Hydrating Cream

Thalgo Regenerating Cream

 

Thalgo heeft twee dagcrème mannen om de huid mee te onderhouden. Voor de droge huid mannen is er de Thalgo Intensive Hydrating Cream, een vochtinbrengende crème voor hydratatie, nieuwe energie en stevigheid. Voor de ouder wordende huid is de Thalgo Regenerating Cream een aanrader, dit is een anti-aging crème die de celvernieuwing stimuleert en de aanmaak van collageen bevordert.

Thalgo Anti-Fatigue Serum for Eyes

Thalgo Anti-Fatigue Serum for Eyes

 

Bij wallen of donkere kringen onder de ogen is het Thalgo Anti-Fatique Serum een mooie oplossing. Het oogserum reduceert wallen en donkere kringen, bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering en vermindert fijne lijntjes.

 

Thalgo supplementen

De supplementen van Thalgo vallen onder de Thalgo Nutrition lijn en geven jouw lichaam een herstellende en opbouwende boost van binnenuit, wat je terug ziet aan de huid. Denk bij supplementen aan detoxen, ondersteuning bij het afvallen, collageen boost of vermindering van vochtophoping. Oftewel, diverse en effectieve supplementen die jouw lichaam en huid een stap verder helpen. 

Een populair product is de Thalgo Collagene 10.000. Het is een anti-aging viscollageen dat twee weken actief blijft in de huid, de rimpels corrigeert en de huid verstevigt en versterkt.

Thalgo Collagène 10.000

Thalgo Collagène 10.000

 

Op zoek naar een kuur om het lichaam te revitaliseren en vitale ondersteuning te bieden? Probeer dan de Thalgo L'Oceane. Het bevat 100% natuurlijk zeewater om het lichaam meer in balans te brengen en de huid van binnenuit te laten stralen. 

Thalgo L'Oceane

Thalgo L'Oceane

 

Ben je op dieet en heb je daarbij ondersteuning nodig om vet kwijt te raken? Dan zijn de volgende supplementen slankere taille de moeite waard om uit te proberen:

  • Thalgo Activ Detox is een 10-daagse kuur die de spijsvertering stimuleert, vochtafdrijvend werkt en helpt om gifstoffen af te voeren. Werkt als detox, ondersteunt het afslanken en geeft de doffe huid meer helderheid.
  • Thalgo Activ Refining Burner draagt bij aan een slankere taille door het metabolisme te verhogen en de omvang van het silhouet te verminderen.
  • Thalgo Silhouette is een ondersteunende thee bij een dieet, dat op basis van natuurlijke ingrediënten helpt een natuurlijk gewichtsverlies te stimuleren.
Thalgo Activ Detox Thalgo Activ Refining Burner Thalgo Silhouette

Thalgo Activ Detox

Thalgo Activ Refining Burner

Thalgo Silhouette

 

Bekijk de Thalgo voeddingsupplementen voor nog meer ondersteunde toevoegingen aan jouw eet- en leefstijl.

 

Wil je advies over Thalgo producten?

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Thalgo gezichtsverzorging, Thalgo lichaamsverzorging, Thalgo zonverzorging of Thalgo supplementen? Care for Skin heeft het complete assortiment van dit mooie merk. Neem voor een goed advies contact op met onze huidspecialisten, we geven je graag een op maat gemaakt advies voor jouw huid. 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.