SPOTLIGHT: Vind jouw mascara-match!

door Julianne Bruining
3 Juni 2019

Malu Wilz Mascara's

De keuze in mascara is reuze, elk merk belooft extreem lange wimpers en maximale volume. Echter is het resultaat van de mascara afhankelijk van onder andere de lengte van je wimpers. Een mascara moet passen bij jouw smaak (voorkeur in effect) en jouw type wimperhaar. Daarom hebben wij de mascara’s van Malu Wilz getest en gefotografeerd, zodat jij jouw mascara-match kunt vinden!

Zonder mascara:



1. Dramatic Look Mascara

De Malu Wilz Dramatic Look Mascara heet dan wel de dramatic look, maar hij biedt een licht en natuurlijk effect aan de wimpers, zonder te klonteren. Hij heeft een diep zwarte kleur en de synthetische borstelhaartjes zorgen voor een fluffy effect. Deze formule bevat natuurlijke pigmenten en is geschikt voor de gevoelige huidtypes. Hij voedt de wimpers en houdt ze zacht. Geschikt voor zowel korte als lange wimpers. 

 
   

 

 

2. 24hr Everlasting Mascara

Door de plastic borstelhaartjes is de Malu Wilz 24hr Everlasting Mascara goed in het scheiden van de wimpers en het gelijkmatig aanbrengen van de mascara. Hij kleurt de wimperharen intens zwart en is duurzaam in draagbaarheid. Hij is minder geschikt voor korte wimpers, omdat hij de wimpers niet echt lift. Maar op lange wimpers geeft hij een mooi effect. 

 
   

 

 

3. Diva Eyes Mascara

De Malu Wilz Diva Eyes Mascara is voor de diva’s die van een ‘cat eye look’ houden. Door de punt pakt hij ook de fijne haartjes in de binnenste ooghoeken en het brede gedeelte geeft de buitenste wimpers volume en een krul. Hij is goed op te bouwen met meerdere lagen, om het effect dramatischer te krijgen. 

 
   

 

 

4. 360° Volume Mascara

De Malu Wilz 360° Volume Mascara Zwart biedt een natuurlijk effect en is daarom geschikt voor een breed publiek. Hij omhult iedere wimper zonder klonten en houdt de wimpers zacht. De innovatieve textuur met Bio Energizer & Bio-extender vergroot de haardichtheid. 

 
   

 

 

5.Volume Deluxe

Voor de dames die van echte drama en volume houden, is de Malu Wilz Volume Deluxe Mascara favoriet. Hij heeft de grootste borstel van allemaal en is hiermee in staat om de wimpers met een flinke laag mascara te bedekken. Geeft intense volume en een diepzwarte kleur, maar kan wel wat klonteren. Goed uitborstelen is daarom belangrijk. 

 
   

 

 

6. One For All Mascara

De borstel van deze Malu Wilz One For All Mascara bevat veel synthetische haartjes, waardoor hij in staat is om de mascara optimaal te verdelen en elke wimper mee te pakken. Hij geeft een natuurlijke look, maar is ook op te bouwen tot een iets dramatischer effect. Hij houdt de wimperharen soepel gedurende de dag. Deze mascara is ook beschikbaar in een waterproof versie: Malu Wilz One for All Mascara (Waterproof).

 

 

 

 

We zetten alle mascara's nog even op een rij, zodat je de verschillen tussen de mascara's goed kunt zien. Afhankelijk van de hoeveelheid laagjes die je aanbrengt en de lengte van jouw wimpers zal het resultaat verschillen. Mijn favoriet is de Diva Eyes Mascara (3), omdat die voor mij net genoeg drama geeft, maar wel de wimpers zacht en fluffy houdt.



 

Heb je vragen over de mascara's? Mail of bel ons dan gerust, we helpen je graag. 
www.careforskin.nl

 

 

Advies bij Care for Skin

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste producten voor jouw huidtype? Onze schoonheidsspecialistes helpen je graag. Mail je vraag naar [email protected] of bel met ons via 085 - 060 7005.

 

 

 

Onze favoriete cleanser van Image Skincare, Neoderma en Nouvital:

Image Skincare VITAL C - Hydrating Facial Cleanser Neoderma The Micellar Nouvital Azulen Cleansing Oil

Image Skincare - VITAL C - Hydrating Facial Cleanser

Neoderma - The Micellar

Nouvital - Azulen Cleansing Oil

Of ga naar onze 'Top 10 Reiniging'

 

 

Misschien vind je deze blog ook interessant:

Blog Jouw lijf van top tot teen, beautyproducten

Julianne Bruining
Julianne Bruining
Julianne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en breidt haar kennis steeds verder uit door middel van verschillende trainingen en opleidingen. Ze is een echte vakvrouw die graag ingrediëntenlijsten uitpluist en aan de hand daarvan het beste advies voor jouw huid geeft.